Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fårikål

#1

iben sa for siden:

Skal lage fårikål i dag. Noen her som bruker hvetemel oppi? Eller lager den litt annerledes? Synes vanlig fårikål er litt kjedelig...


#2

Fløyel sa for siden:

Jeg pleier å legge det lagvis. Starter med fårikålkjøtt i bunnen, 1 lag kål, drysser på salt, pepper og litt mel - og sånn legger jeg det oppover lagvis.


#3

Mississippi sa for siden:

Også kan du spe på med sånne medisterpølser. :nam:


#4

Robyn sa for siden:

Svigermor bruker mel i, jeg gjør ikke det. Er nok en vanesak. Syns uansett ikke det utgjør noen stor forskjell annet enn at 'sausen' blir litt fyldigere.

Jeg syns fårikålen er så god som den er at jeg til og med dropper poeteter til. (Selv altså, jeg serverer poteter til andre.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.