Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan noen gi meg en god oppskrift på indrefilet av svin?

#1

Curly sa for siden:

Kjøpte ikke mindre enn 5 fileter på tilbud pga dato her om dagen :o

Vanligvis surrer vi den i bacon, har fløtepoteter, soppstuing, broccoli og peppersaus til. Kan av og til bytte ut fløtepoteter med provencepoteter og sånn.
Men nå har jeg lyst å finne på noe nytt.

Tips mottas med takk :D


#2

Fadese sa for siden:

Ovnsstekte potetbåter eller saltbakte poteter.

Hjemmelaget bernaisesaus (eller smakssett hollandaise) eller rødvinssaus.

Og så synes jeg det funker best å langtidssteke den.


#3

Libra sa for siden:

Svinefilet i form

600 g svinefilet
150 g sopp
5 tomater
150 g røkt skinke
2 1/2 dl matfløte
1 ss maizena maisstivelse
1 hvitløkfedd
2 ss grov sennep
1 1/2 dl revet ost
smør
salt pepper

Sett ovnene på 225 grader. Skjær kjøttet i ca 2 cm tykke skiver og brun dem i smør, ca 2 min på hver side. Krydre med salt og pepper.

Rens og skjær soppen i skiver og stek i stekepanne.

Skjær tomatene i skiver og kle bunnen og kantenen på en ildfast form med tomatskiver. Fordel kjøtt og sopp i formen.

Skjær skinke i terninger. Stek dem i stekepannen og tilsett fløte blandet med maisstivelse. Tilsett hvitløk og sennep. Smak til med salt. Hell sausen over svinefileten og dryss ost over.

Bak midt i ovnen i ca 20 min, Server med ris og grønn salat.


#4

Karamell sa for siden:

Indrefilet av svin surret med Seranoskinke/Parmaskinke e.l.

Pepre svinefileten før du surrer skinkebitene rundt fileten. Bruk hyssing for å binde fast. Stekes med steketermometer i ovnen.

Tilbehør er paprikasaus og snøfriskegg, samt pasta tagliatelle.

Paprikasaus:

del 4 paprika i to og ta bort kjerner og hvite hinner. Legg de i langpanne eller ildfast form og stek de i ovnen med litt olivenolje over til skallet bobler og er helt svart! Da de så ut av ovnen og avkjøl de i en lukket plastpose.

Når du kan ta i de river du skallet av. Kjøttet moses i en foodprosesor eller med stavmikser sammen med litt olivenolje. Bland deretter i en liten skvett appelsinjuice. Krydre med salt, peppe og frisk basilikum!

Snøfriskegg:

Bland 2 pk snøfrisk med en halv boks lettrømme. Krydre med salt, pepper og frisk basilikum og en liten sprut sitron. lag "egg" av røren og sett de på et fat i kjøleskap noen timer før du skal servere.

Kok pasta.

Detter er sinnsykt godt, alle som har smakt det elsker det.


#5

Acsa sa for siden:

Surr dem i fløtesaus med portvin og salvie og tilsett pillede reker helt til slutt.


#6

Robyn sa for siden:

Vi syns svinefileten er veldig god når vi marinerer den i Caj P's chilimarinade.
Steker den litt i stekepanna og så inn i stekeovnen hvor den stekes ferdig.

Serverer med ris, fløtesaus og grønnsaker/salat etter ønske.


#7

Curly sa for siden:

MMMMMMMMMMMM nå ble jeg sulten :D Her var det oppskrifter jeg aldri har prøvd før. Tusen takk :)


#8

Jessica sa for siden:

:abonnerer:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.