Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gulasjsuppe

#1

Libra sa for siden:

Fant denne oppskriften i Ukeadressa for en god stund siden. Har nå endelig forsøkt å lage den, og den var utrolig god (og veldig enkel). Anbefales virkelig.

500 g renskåret oksekjøtt (bog eller høyrygg)
Olivenolje til steking
3 løk
3 fedd hvitløk
4 ts paprikapulver
1 strøken ts kajennepepper
2 ts timian
6 mandelpoteter
1,8 liter vann
3 ts salt
1 dæsj akasiehonning (eller litt sukker)
1 klatt rømme pr posjon

Skjær kjøttet i småbiter og brun lett i gryta. Ta ut kjøttet.

Hakk løk og hvitløk. Surr mykt med paprikapulver, timian og kajennepepper.

Ha i kjøttet og hell over vann. La koke i et par timer uten lokk.

Skrell potet og skjær i terninger. Ha oppi gryta siste 20 - 25 min

Tilsett salt og akasiehonning.

Serveres glodvarm med en klatt rømme og godt brød.


#2

Manga sa for siden:

Takk for oppskrift. Skal prøve den en gang. Elsker gulasjsuppe.


#3

LilleLeo sa for siden:

Hm, lurer på om vi skal lage i helgen, vi elsker gulasj!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.