Skal feire barnebursdag i huset i dag, og stekte sjokoladekaka i går. Men den ble flat på midten, og blir helt håpløs å ha glasur og pynt på...
Når jeg tenker meg om, pleier alle mine kaker å bli sånn... :sparke: (derfor jeg har gitt opp sukkerbrød, og heller kjøper ferdige... urk )
Men hva er det jeg gjør galt? Steikinga? Noe feil med røra?
Er nok litt glad i mikseren ja... :sparke:
Så jeg har bare miksa for mye da?
Har tid til å lage en ny kakebunn i dag, så jeg må prøve.... Men det med sjokoladekakering var jo supersmart! (hadde det vært en ren barnebursdag, så hadde jeg glatt gått for den løsninga ja! :jupp: )
Eg lagar alltid eggedosis med mikser og så blandar eg inn dei andre ingrediensane forsiktig for hand etterpå. Bruker sikt for å unngå klumpar. Då går det så fint atte! I alle fall med den oppskrifta eg brukar. Har funne ei oppskrift som gir veldig bra resultat og tør rett og slett ikkje prøve noko anna i frykt for at det skal bli mislykka :knegg: