Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan jeg lage vårruller halvferdige i kveld og helt ferdig i morgen?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg skal servere hjemmelagde vårruller i et selskap i morgen, men det gjør ting mye enklere om jeg kan sitte og fylle og rulle i kveld og bare fritere dem i morgen. Kan jeg det? domm


#2

Fruktflua sa for siden:

Ja, det kan du. Bare pass på at fyllet ikke er for bløtt, for da trekker det seg ut av risbladene og går i stykker under fritering.


#3

kamp sa for siden:

Har gjort det mange ganger. Legger en fuktig klut over dem så de ikke tørket ut inni posen.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har ikke begynt på det enda, orker ikke. :knegg: Men da må jeg gjøre det i morgen og det blir pes. Skal lage 80 stykker! Men jeg har ryddet og vasket nesten hele huset i dag + laget ferdig begge kakene da, så da går det greit.


#5

Benzo sa for siden:

Jepp, det går helt fint, men legg dem i en tett pose.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Tett pose mens de er varme, eller må de kjøles helt ned først? Og fuktig klut over den tette posen? I kjøleskapet?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.