Tenkte å prøve den man har naturell kremost blandet med tex-mex krydder smurt på deigen, stekt løk og pølse i, den er ny for meg og høres litt annerledes ut.
Oppskriften er til 24 stk og det står 24 osteskiver, men i beskrivelsen står det ikke noe om at man skal ha vanlig ost i denne også.
Hva ville du brukt? :blond:
Dettte er beskrivelse:
Smelt smøret og tilsett vannet. Løs gjæren opp i den lunkne væsken. Rør i salt og hvetemel til deigen er smidig og passe fast. La deigen heve til dobbel størrelse. Del deigen i 3 like leiver og kjevle hver leiv ut til runding.
Smør kremost på den ene rundingen og dryss over stekt løk.
Del hver runding i 8 snipper og legg en pølse på hver. Rull sammen mot spissen til horn. (For meg er dette beskrivelsen på kremost-pølsehornet, men blir altså usikker siden det er 24 horn og 24 osteskiver i oppskriften.)
Del hver av de to andre leivene i 8 spisser. Legg en osteskive på hver og dryss over stekt løk og legg på en pølse før de rulles sammen til horn.
Etterhev ca. 20 minutter. Pensle med egg og stek de fylte hornene.
Er det bare jeg som synes at det er rart formulert??? Nei?
Gnuri: Den raspede osten skal nok på utsiden ja. :jupp: '
Så jeg bør ha ost inni også??
Innholdet står forøvrig slik:
50 g meierismør
5 dl vann
50 g gjær
1 ts salt
ca.750 g hvetemel
1 beger (a125g) kremost med tex-mex krydder
Fyll:
24 skiver ost, f eks Jarlsberg eller Norvegia
1 pk. stekt løk
24 grillpølser
Pensling og dryss:
Sammenvispet egg
Revet ost
Men en annen ting, Meny hadde ingen kremost MED Tex-mex, så kjøpte da naturell og en pose krydder for å blande selv.
Forslag til hvor mye man kan trenge og blir det evt det samme?? føler seg lite smart i dag
Da har jeg blandet naturell ost med en god spiseskje Tex-mex krydder, det blei en veldig god smak. (Ja, vet jeg burde hatt hjemmelaget tacokrydder nå, men der har jeg altså ikke.) Og etter smaken på den å bedømme, blir det ost inni også!! :jupp:
Skal legge inn svar på hvordan resultatet blei etter på og evt bilder om det blir noe å vise frem. :sparke:
Skal også ha hjelp av ungene, så det blir nok noen kunstverk med her.
:nemlig: Det må være ost inni også, det er nesten viktigst av alt. Jeg har alltid ost inni pizzasnurrer også, dvs. over hele leiven før jeg ruller den sammen. MYE bedre. elsker ost
Dette var super vellykket.
Lagde tre forskjellige typer.
En med Naturellost med Tex-Mex krydder, ost og pølse.
En med råløk, ketchup, oregano, ost og pølse.
En med ost, sprøstekt løk og pølse.
Alle var knall gode, men den som overrasket mest var den med sprøstekt løk, ost og pølse. Den var super god og alle satt rundt bordet om MMMMMet.
Jeg droppet løken i den med kremosten, men neste gang skal jeg teste med det i. Trodde liksom det bare ville bli rart, men den ga en kjempe god smak.
I horn-oppskriften brukte jeg også tre dl melk og to vann, ikke bare vann som det står her. OG jeg hadde dobbelt så mye ost som det sto.
Her står dem klare til å stekes. Ost på toppen også! :jupp:
Her i ovene:
Her akkurat tatt ut av ovnen:
Og i kurven sin rett før servering:
Alle ble spist opp og selv en som ikke er gald i pølser orker disse. NAM NAM!!
(Bildene er bare av 8 stykk, oppskriften ga 24 akkurat passe store horn!)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.