apan sa for siden:
Jeg skal servere lasagne til besøk på lørdag, men ønsker å gjøre den klar fredag. Hvor "langt" kan jeg lage den? Kan jeg gå så langt som til å lage alle sausene OG legge sammen formen lag for lag, og så bare steke på lørdagen?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
apan sa for siden:
Jeg skal servere lasagne til besøk på lørdag, men ønsker å gjøre den klar fredag. Hvor "langt" kan jeg lage den? Kan jeg gå så langt som til å lage alle sausene OG legge sammen formen lag for lag, og så bare steke på lørdagen?
Bluen sa for siden:
Ja, og den blir best slik. :jupp: Det var nettopp en tilsvarende tråd her inne.
Polyanna sa for siden:
Jeg halvsteker den gjerne også.
Blondie sa for siden:
Jeg lager den sånn, ja. Funker kjempefint!
Hjertensfryd sa for siden:
Det er då den blir best. Alle smakane får satt seg skikkelig.
Tjorven sa for siden:
Jeg venter med å ta på osten, ellers gjøres alt klart. Den blir faktisk aller best når den får satt seg litt.
Babe sa for siden:
Jeg venter også med å ta på osten. Blir best sånn, ja.
Finni sa for siden:
:ja:
Nelly Nickers sa for siden:
Blir ikke den hvite sausen guffen?
Det må i såfall stå i kjøleskap, ja? :flau:
millact sa for siden:
Lager den også slik, lettvint og greit. Pleier å kjøle den ned raskt i vasken i iskaldt vann og setter den så i kjøleskap til neste dag og steker da.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.