Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Å gjøre lasagne klar til steking dagen før

#1

apan sa for siden:

Jeg skal servere lasagne til besøk på lørdag, men ønsker å gjøre den klar fredag. Hvor "langt" kan jeg lage den? Kan jeg gå så langt som til å lage alle sausene OG legge sammen formen lag for lag, og så bare steke på lørdagen?


#2

Bluen sa for siden:

Ja, og den blir best slik. :jupp: Det var nettopp en tilsvarende tråd her inne.


#3

Polyanna sa for siden:

Jeg halvsteker den gjerne også.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg lager den sånn, ja. Funker kjempefint!


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Det er då den blir best. Alle smakane får satt seg skikkelig.


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg venter med å ta på osten, ellers gjøres alt klart. Den blir faktisk aller best når den får satt seg litt.


#7

Babe sa for siden:

Jeg venter også med å ta på osten. Blir best sånn, ja.


#8

Finni sa for siden:

:ja:


#9

Nelly Nickers sa for siden:

Blir ikke den hvite sausen guffen?
Det må i såfall stå i kjøleskap, ja? :flau:


#10

millact sa for siden:

Lager den også slik, lettvint og greit. Pleier å kjøle den ned raskt i vasken i iskaldt vann og setter den så i kjøleskap til neste dag og steker da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.