Veldig godt med hjemmelagde potetlomper med brunost på. :)
4 Kalde kokte Poteter
litt salt
grovt rugmel
mel
Man moser sammen potetene med en gaffel, blander inn salt, så rugmel og mel, deigen skal være ganske klissete men alikevel så må du klare å lage flate "pannekaker", lurt med mye mel på benken. Det funkerer fint å bare gjøre dette med hendene.
Stekes i tørr og veldig varm panne, snu de ofte.
Jøss - jeg trodde det bare var jeg som baker sånt.
Har du dreisen på lefser også? Noen tips til hvordan man får de sånn supertynne og store og likevel myke?
Jupp - øvelse gjør mester. Jeg har en kjevle med knotter på, kjevler og snur, kjevler og snur før den hives på steketakken. Jeg er INGEN mester på dette, men blir stadig bedre
Bestemora mi er supergod på slike lefser (potetlefser that is),og ifølge henne er trikset å ha potetene litt varme når deigen lages. Jeg har dessverre ikke oppskrift her.