Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Betasuppe til 10 personer

#1

daffy sa for siden:

3 kilo lettsaltetsvineknoke - dekkes med vann og kokes i ca 3 timer - igjen skal det være ca 3 liter kraft

10 gulrøtter i terninger
10 poteter i terninger
1 stor kålrot i terninger
2 store purre
Hvis Rema hadde hatt litt bedre utvalg hadde jeg hatt i persillerot og fenikkelrot i tillegg

Laubærblad og kvernepepper

1 pakke Gilde økonomipakke kjøttpølser med naturtarm - flådd og i terninger

  • Kraften kokes dagen før. Kjøttet avkjøles og skjæres rent i fine små biter og oppbevares i lufttett boks.
  • Skjær grønnsaker og pølser i terninger
  • Kok opp kraften, ha i grønnsakene og la koke nesten møre, dvs ca 10 minutter
  • Ha i pølsene og kjøttet fra knoken til slutt, trekk gryten av varmen, og la pølsene trekke ferdig i 5 minutter

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.