Nip sa for siden:
Her er dagens middag, bilde kan ses i i bloggen min
400 g elgkjøtt skjært opp i biter
200 g sjampinjong
2 løk
2-3 ss smør
1 ss hvetemel
1 ts salt
litt pepper
1 ts timian
3 dl buljong
1 dl matyoughurt
1 ss soyasaus
2 gulrøtter i små biter
- tyttebær
Stek elgkjøttet i smøret i en stekepanne på middels varme til det er gjennomstekt, ha det over i en gryte og stek sopp og løk i samme stekepannen. Strø over mel, timian, salt og pepper for så å spe på med buljongvann, hel så alt over i gryten ha i gulrøttene og soyasaus, la det koke i 5 minutter. Rør inn matyoughurt. Godt med poteter til, kok og del gjerne opp å ha det i gryteretten."]bloggen min[/URL]
OPPSKRIFT PÅ ELGGRYTE
400 g elgkjøtt skjært opp i biter
200 g sjampinjong
2 løk
2-3 ss smør
1 ss hvetemel
1 ts salt
litt pepper
1 ts timian
3 dl buljong
1 dl matyoughurt
1 ss soyasaus
2 gulrøtter i små biter
- tyttebær
Stek elgkjøttet i smøret i en stekepanne på middels varme til det er gjennomstekt, ha det over i en gryte og stek sopp og løk i samme stekepannen. Strø over mel, timian, salt og pepper for så å spe på med buljongvann, hel så alt over i gryten ha i gulrøttene og soyasaus, la det koke i 5 minutter. Rør inn matyoughurt. Godt med poteter til, kok og del gjerne opp å ha det i gryteretten.