Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et lite sparetips ang fotobøker

#1

Siritk sa for siden:

En fotobok (A4) som koster 349 kr i grunnpris på Japan Photo koster 199 kr i grunnpris på Elkjøp. De leveres fra samme laboratorium og du slipper behandlingsgebyr (49 kr) på Elkjøp ift JP. Så den egentlige prisen for disse bøkene er 398 kr om du bare bestiller en bok på 26 sider.

Prisen pr. 8 nye sider er 10 kr mer hos Elkjøp ift JP, men det er likevel endel å spare.

Her er en artikkel som bekrefter lik kvalitet.


#2

Nin sa for siden:

Disse fotobøkene. Er de sånn at man kan lage ei bok for så å lage flere sider senere og sette inn i boka man allerede har?
Eller må man lage hele boka ferdig for hver gang?


#3

Siritk sa for siden:

Du kan ikke endre boka etter den er trykket nei. Det med ekstra sider er pr 8 sider utover de 26 sidene som er basisen i bøkene.


#4

Skilpadda sa for siden:

Det er en bok, ja. Du kan ikke sette inn nye sider i den. De blir som f.eks. denne:


#5

Curly sa for siden:

Men har disse samme program?
Har nemlig laga 2 fotobøker som er klare til bestilling. Begge er ganske tykke og vil komme på nærmere 1000,- kr stk :svette:

Har laga dem med Japan Photo sitt program (Cewe fotoverden).


#6

Siritk sa for siden:

De har samme programmet ja, men jeg har ikke prøvd å overføre fila til Elkjøps versjon. I og med at du skal ha en såpass stor bok er det ikke sikkert ay regnestykket går i favør Elkjøp da i og med at de er 10 kr dyrere pr 8 ekstrasider.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.