Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Melding om kommentarer fra bloggen

#1

Libra sa for siden:

Da jeg lukket bloggen min var det noen som tipset meg om at jeg kunne få oppdatering eller melding om kommentarer i bloggen hvis jeg la meg selv til som kontakt. Jeg har gjort det - men jeg finner ingen plass hvor jeg får opp noe om kommentarene. Er det jeg som har misforstått?


#2

Skilpadda sa for siden:

Hvis du går inn på bloggekontrollpanelet, finner du valg for å abonnere automatisk på alle blogginnlegg du legger inn, og å få epostvarsling når det dukker opp kommentarer. Det står


#3

Matilda sa for siden:

Det er vel snakk om hovedsiden for blogger, den har du nok sett. Det finnes det to spalter: En for nylig oppdaterte blogger du har tilgang til, og en for nylige bloggkommentarer. Når man ikke har lagt til seg selv som kontakt, vises ikke nye innlegg i bloggen din blant siste kommentarer. Siden oppdateres jo stadig, så om du vil sjekke om noen har kommentert et innlegg litt tilbake i tid må du inn i egen blogg og sjekke.

Edit: Treig ja. :knegg:


#4

Libra sa for siden:

Takk. Da ble jeg klokere. Og det er det kanskje to andre som har blitt også? :knegg:


#5

Luftslottet sa for siden:

Takk for at du stilte dette spørsmålet! : også klokere, og flinkere til å svare på kommentarer:


#6

Skilpadda sa for siden:

Og dermed oppdaget jeg dessuten et par stavefeil i den aktuelle hjelpeteksten, så nå er de rettet. En veldig nyttig tråd på alle måter, altså. :D


#7

Libra sa for siden:

Konlusjonen er at jeg er nyttig. :stolt:


#8

Matilda sa for siden:

Jeg abonnerer på blogginnlegg også, men det synes jeg er så tungvint å bruke ... Jeg leser stort sett alt jeg har tilgang til likevel. Jeg bruker det nå og da til å sjekke om det har kommet innlegg i andre blogger jeg abonnerer på, men i egen er det da like lett å bare gå inn på forrige innlegg, er det ikke? Jeg tenkte liksom ikke over at det var det du spurte om. :blond: Det finnes jo en boks som viser hvem som la inn siste kommentar i de fem siste innleggene i en blogg også.


#9

Skilpadda sa for siden:

Ja, men da må man gå inn i bloggen sin og se etter. :) Og det kommer man kanskje ikke på å gjøre unntatt når man skal oppdatere bloggen, og hvis man ikke gjør det så ofte, kikker man neppe etter så ofte heller. (Men jeg ville ikke selv hatt epostvarsling på alle kommentarer, det høres litt voldsomt ut.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.