Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fibra!

#1

Nessie sa for siden:

Må bare anbefale Fibra fra Møllerens! :riktig:

Jeg brukte melet idag da jeg laget pizza, funket kjempebra!


www.mollerens.no/produkter/fibra/

Fibra fullkornsmel er et ekstra finmalt sammalt mel, som er utviklet for å ha et sunnere, mer fiberrikt alternativ til siktet hvetemel.
Møllerens Fibra Fullkornhvetemel er 100 % grovt, som sammalt mel. Det er lettere å bake med og malt så fint at det kan brukes i supper, sauser og finbakst.
I prosessen er det også valgt spesielle kornkvaliteter som skal gi et best mulig bakeresultat.

Ved å bruke det i stedet for hvetemel, vil du øke ditt fiberinntak. Et fiberrikt kosthold er med på å holde magen i form, og gir i tillegg en bedre metthetsfølelse.



#2

Karamell sa for siden:

Jeg har laget Fibra 1-2-3 brød :sparke: Det ble veldig godt!


#3

Nessie sa for siden:

Har det i skuffet, skal prøve det!:riktig:


#4

Vanilja sa for siden:

Takk for tips!


#5

Mei sa for siden:

Annerledes enn vanlig finmalt grovt mel altså? Må definitivt prøves!!


#6

Hunter sa for siden:

Fibramelet er knall.
Kan erstatte vanlig mel på alle punkter tror jeg..:riktig:


#7

Zip sa for siden:

Det skal jeg jammen prøve til neste ukes brødbaking :jupp:
Takk for tips :)


#8

Mei sa for siden:

Kan man kutte ut alt hvetemel med fibra altså? Ikke bare halvparten eller 1/3 slik som med vanlig grovt mel?


#9

Hunter sa for siden:

kan erstatte vanlig hvetemel ja


#10

Jessica sa for siden:

Så bra. Takk for at du nevnte det. Da får jeg få tak i det.


#11

Nessie sa for siden:

Kan kutte ut alt ja :jupp:.
Jeg brukte kun fibramel i pizzadeigen. Det ser nesten ut som vanlig fint hvetemel fordi det er såå finmalt.


#12

Mei sa for siden:

Jøss. Grovt mel som fungerer som fint mel? En liten revolusjon :riktig:. Er det dyrt?


#13

Nessie sa for siden:

Det vet jeg ikke... Jeg er så utrolig dårlig til å sjekke priser!
Kjøpte det på Obs! jeg.


#14

~TM~ sa for siden:

noterer


#15

Hunter sa for siden:

Kjøpte det på Rema.
Har laget bruning med melet og det funker bra.
Har også hatt fibramelet i boller istedet for hvetemel også det med positivt resultat.


#16

Karmosin sa for siden:

Jøss, dette må sjekkes. Takk for tips:)


#17

Corona sa for siden:

Også en knallfornøyd Fibra-bruker! :jupp: Kjempegodt, funker fint i pizza og pannekaker, og spesiellt i Nenne`s rundstykker.. :nam:


#18

Tuneland sa for siden:

Takk for tipset, skal holde øynene åpne etter dette melet.


#19

Selma sa for siden:

Takk for tipset! Dette skal testes:nikker:


#20

GinaK sa for siden:

Gubben så akkurat reklame på TV for det og da mente jeg å ha sett det navnet her et sted.
Jeg lager brød med brødbakemaskinen hver helg og har endel grovbakst-mel i men skal teste med dette melet oppi også.
Iallefall er det sikkert et godt alternativ i boller, vafler og pannekaker da. Må teste. Tusen takk for gode tips. :)


#21

Karamell sa for siden:

Hva er egentlig forskjellen på Fibramel og fint sammalt hvetemel?


#22

Mei sa for siden:

Fibra er tatt i bruk. I brød, vafler, muffins og brunsaus (!). Merker ikke at det er grovt mel, annet enn på fargen.


#23

Lizzie sa for siden:

Dette skal kjøpes inn i morgen den dag!

Takk for tipset!


#24

Nessie sa for siden:

Det er ikke så fint malt? Og det er vel litt hvetemel i det, eller?


#25

Nessie sa for siden:

:riktig:


#26

Karamell sa for siden:

Hvilken kornsort er Fibra laget av da?


#27

Nessie sa for siden:

Fibra fullkornsmel er et ekstra finmalt sammalt mel, som er utviklet for å ha et sunnere, mer fiberrikt alternativ til siktet hvetemel.
Møllerens Fibra Fullkornhvetemel er 100 % grovt, som sammalt mel. Det er lettere å bake med og malt så fint at det kan brukes i supper, sauser og finbakst.
I prosessen er det også valgt spesielle kornkvaliteter som skal gi et best mulig bakeresultat


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.