Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Muslirundstykker

#1

Nip sa for siden:

Disse liker jeg godt:

Disse rundstykkene liker jeg veldig godt, alltid best nystekt, men fortsatt veldig gode dagen etter også :)

5 dl vann
1 pk fersk gjær
4 ss olje
1 ss sukker
1 ts salt
2 dl solsikkekjerner
2 dl havrekli
2 dl hvetekli
2 dl havregryn
120 g sammalt rug, fin
250 g hvetemel
4 ss rosiner
4 ss hakkede nøtter
4 ss gresskarkjerner

Bland sammen gjær i 37 grader vann, ha så i resten av ingrediensene, elt godt sammen. Dekk til å la deigen heve til dobbelt str under ett kjøkkenhånkle, trill ca 15 rundstykker og la de heve ca 30 min.

Stek midt i ovnen på 220 grader i ca 10 minutter

De ligger på bloggen min


#2

gullet sa for siden:

De ser veldig gode ut!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.