400 gr. middagspølser
2 løk
2 ss hvetemel
en liten boks tomatpure
1 boks matyoghurt el. naturell eller lettrømme
2 dl melk
pepper, salt og rosmarin
Skjær pølsene i terninger. Grovskjær løken. Stek dette sammen noen minutter. Strø hvetemel over pølser og løk i panna. Ha i tomatpure, yoghurt/rømme og melk. La dette stå å putre i 10-12 minutter. Krydre med salt, pepper og rosmarin tilslutt. Server!
Tilbehør kan være spaghetti, potetmos eller ris. Evnt. kan man ha en salat eller råkost til.
Det heter egentlig pølsestroganoff, men jeg kjenner ei som er russisk og hun blir irritert hver gang vi kaller noe stroganoff her. Hun sier at det skal ikke være tomatpure i stroganoff. Har blitt påvirket av det så jeg kalte det gryte he he.....
Går sikkert an å ha litt erter og gulrøtter i gryta.