Det vil jeg ha til middag i dag, men hva skal jeg gjøre med dem? noen som har noen gode tips? Helst ikke stekt i stekepanna, men ellers er jeg åpen får det meste. Raskt og enkelt er fint - jeg tenkte på suppe, men jeg orker ikke å kutte opp alle grønnsakene :lat:
Lapskaus?
1-2 poser med suppe-og lapskausblanding fra frysedisken, vann og buljongpulver. Kok til det tykner, og ta oppskårne pølser oppi.
Det tar ikke så veldig lang tid heller, så lenge man bruker frosne grønnsaker.
Bruk en langpanne, snitt de røkte kjøttepølsene på langs nesten igjennom, fyll med potetmos som du har hatt grønnsaker i og legg potetmos på toppen, som lokk legger du et lag med gulost, settes inn i ovnen og stekes til osten er gylden, noe som slår ann for både voksne og barn.
Jeg bruker å lage Rønnaugs kjøttpølser:
Skjær en lomme i hver pølse og legg inn remse gulost (og evt. sennep). Legg i en ildfast form sammen med purre i skiver, og stek i ovnen på 180 grader i ca 30 minutter. Serveres helst med potetmos.
Jeg leser mange lager pølselapskaus med frosne grønnsaker. Jeg trenger en veiledning på hvilke pakker som er OK? Jeg synes de fleste smaker litt plastikk. Men det er jo uhorvelig kjapt da i forhold til å renske, kutte osv selv på en vanlig hverdag.
Skjær pølsa i skiver, det samme med potet, løk og aubergine. Hakk litt hvitløk. Legg i stor form, gjerne lagvis om du orker. Dryss på salt og pepper. Hell over matfløte. Fordel noen få spiseskjeer pesto. Stek i ovnen på ca 180 (?) grader. Etter halv tid tar du forma ut og legger hvitost på toppen og fortsetter å steke. Jeg husker ikke steketida, men kanskje 40-50min? Server resten av pestoen.
Veldig godt for mor og far, men dessverre faller det litt mindre i smak hos de små som ikke er begeistret for løk og aubergine. :sukk:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.