Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dere som baker Mims hellebrød i Kitchen Aiden

#1

apan sa for siden:

Hvilke hastigheter bruker dere under blandingen? Jeg sliter med å få blandet alt, det blir igjen noe greier i bunn slik at jeg må bruke sleiv til slutt.


#2

Mjau sa for siden:

Jeg brukte laveste hastighet i går.
Da lå det igjen kanskje en spiseskje med tørt i bunnen som ikke ble blandet.
Har aldri opplevd det før.


#3

Inagh sa for siden:

Og noe inspirert av hva jeg så på tv nå nettopp, leste jeg: "de bakte Mims brød på Hell's Kitchen," og tenkte: "jøss, nå får en si at FP har spredt seg." :knegg:


#4

Filifjonka sa for siden:

Det går an å stille den inn annerledes hvis ikke den rører helt i bunnen. Husker jeg leste det i manualen, har ikke prøvd.


#5

Harriet Vane sa for siden:

Begynn med det bløte. :nikker:

Jeg har begynt å gjøre det sånn av og til (beklager manglende lojalitet til egen oppskrift):

Jeg har oppi frø, honning/sirup, salt og kokende vann (5 dl). Jeg blander og lar det stå til vannet er 37 C og så tar jeg og heller oppi det grove melet + gjær og blander til det er tykk grøt og har i mer væske (37 C).

Så lar jeg det heve, har i hvetemel til deigen er passe, det kan enten bety at jeg skal ha det i formene med slikkepott eller kna det ut. Det er rett og slett humøravhengig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.