Jeg skal bake Timmy-tid-kake til sønnens 1-årsfeiring på lørdag, så jeg skal lage kaka i morgen. Det blir sjokoladekake med MMF trekk og vaniljesmørkrem.
Spørsmålet mitt er om jeg bør lage MMFen i dag, eller i morgen mens kakene avkjøler seg? Holder det med dobbel oppskrift til en langpanne med litt ekstra kake på toppen? Selve ulla på Timmy skal jeg bruke vaniljesmørkremen til.
Ah, nå ble jeg også litt opplyst her. :nikker: Er det vanskelig og lage?
Og MMF kan farges i alle himmelens farger? Ungene mine liker ikke sånn hvit smørkrem som kan farges, samtidig som de stadig ytrer ønsker om fargerike kaker og muffins, så det hadde vært ok med et alternativ, type rosa kakelokk og heller litt smørkrempynt på.
Hvis du lager den i dag bør du legge den i kjøleskapet, og da blir den temmelig hard og tung å kjevle (men kan has i micro noen sekunder for å bli smidigere.
Lager du den i morgen vil den forsatt litt varm, og adskillig lettere å jobbe med.
Dobbel posjon vil nok holde, jeg brukte det til bryllupskaken vår som var 3 kaker i forskjellig størrelse.
Takk for svar, Nextlife! Da satser jeg på å lage den i morgen. :ja:
cuyahoga: Ja, den kan farges, ja! Bruker gelefargene fra Wilton. Den gir skikkelig knall farge - ikke blasse sånn som konditorfargen man får på enhver butikk.