Jeg er visst litt stresset for tiden, ting går i kluss for meg. Jeg kjøpte en muffinsmix (kanskje feilen oppsto allerede her :knegg: ) og skal lage til en basar i morgen tidlig. Jeg fordeler røren i formene og setter brettet i ovnen. Da får jeg plutselig øye på to egg på benken. Jeg hadde glemt å ha egg i røren! :dåne:
Jeg river ut brettet med muffins og skraper deigen tilbake i bollen mens jeg banner og steiker. Jeg har ikke flere muffinsformer, så jeg heller røren tilbake i formene etter å ha pisket inn eggene. Muffinsene ser forsåvidt greie ut etter steking, men det er ikke pent med brente muffinsformer rundt. :himle: Så da tenkte jeg at jeg kunne stæsje på med masse krem eller pynt av noe slag for å skjule formen - men hvilken? Kan jeg sprøyte smørkrem på vanlige eggemuffins, eller blir det kræsj i smak? Er det kanskje ikke krise å levere muffins med litt brent papirform? :vetikke: Det er litt kleint å fjerne selve formen også, vel? What to do?
Ja flate altså. Jeg hadde SÅ lyst på sånne epler.
Men når det ikke står hvor lenge guffa skal koke og man må prøve seg frem, da må det jo bare gå gæli. I alle fall i denne heimen.
Kan jeg ha veldigveldig mye melisglasur på, da? :humre: Muffinsene ble med litt topp på, slik at mye av formen på sidene er bar. Det går kanskje bra om jeg farger den rosa og lager den veldigveldig tykk? Eller bruker o'boy og lager sjokoladeglasur?! Det kan kanskje gå an!
Jeg ville også ha fjernet de brente papirformene.
Eller (svaret du ikke vil ha) jeg hadde gått på butikken og laget nye. Det er jo så fort gjort. :humre:
Jeg har sett (i en eller annen blogg jeg ikke finner nå), at noen snur muffinsene og pynter undersiden.
Da er det brukt sånn tykk glasur og litt pynt. Men det var utrolig fint, så jeg ville forsøkt det.
Tenkte det samme som Blåbær. Hvis muffinsene er fine, så hadde jeg fjernet de svidde papirformene og sluppet dem oppi nye former. Ser fint ut og er lett å spise. Om du har glasur på i tillegg er det ingen som tenker over det, tipper jeg.