silje sa for siden:
Jeg har ikke jerngryte.
Er det noen som har peiling på om man kan sette en stålgryte med stålhandtak i ovnen for langtidskoking av grøt ?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre.
silje sa for siden:
Jeg har ikke jerngryte.
Er det noen som har peiling på om man kan sette en stålgryte med stålhandtak i ovnen for langtidskoking av grøt ?
Tangerine sa for siden:
Ja, sier svigermor. Men ikke ta i den uten grytekluter. :knegg:
Katta sa for siden:
Jeg koker opp på platen og setter gryta inn i ovnen på 50 grader i 4 timer eller så. Går veldig fint. Vanlig høyang-teflonpanne.
Beathe sa for siden:
Eller dropp hele stekeovnen. Kok opp grøten, pakk inn gryta i avispapir og pakk det så i en dyne. La stå i timesvis før du gir grøten et oppkok før dere skal spise. Kalt dynegrøt. :)
Benzo sa for siden:
Dynegrøt er best. :nemlig:
Katta sa for siden:
Dynegrøt veldig ok. Jeg bare bruker stekovnen på 50 grader som dyne.
allium sa for siden:
Hvis jeg ikke har dårlig tid har jeg ikke varme i stekeovnen i det hele tatt, grøten blir ferdig likevel.
silje sa for siden:
Takk!
Da blir det grøt mellom to familieaktiviteter i morgen.
Men det blir ovnskokt i stålgryte, ikke i dyne, det tør jeg ikke prøve meg på.....
daffy sa for siden:
Kok opp gryten og sett den inn i 200 graders forvarmet ovn. Slå av ovnen, lukk døren og vent et par timer på ferdig grøt.
Jeg liker denne metoden siden jeg slipper å ha på stekovnen når vi ikke er hjemme.
tink sa for siden:
Vi bruker stålpanne i komfyr, det går så fint!
Bare pass på at det ikke finnes håndtak, eller lokkhåndtak i plast. Og husk grytekluter. :humre:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.