Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan man steke scampi i stekovnen?

#1

daffy sa for siden:

Jeg skal lage softrolls til 4 personer i kveld, og det er jo superlett gjort borsett fra steking av scampi.

Kan jeg bare legge (kokte, tinte) scampi i oljet form og steke i stekovnen? Hvor mange grader og hvor lenge i sfåall?


#2

Juste sa for siden:

Det kan du vel antakelig, men det er jo mye lettere i panne. Du kan også bruke en stor kasserolle, bare rør rundt ganske ofte så alle blir gjennomvarme.

Du tar de ut når de er lyserosa/røde, temperatur i ovnen spiller ikke så stor rolle. 180-200 grader kanskje?

edit Ah, jeg så ikke at de var forhåndskokt. Det har jeg aldri brukt, men jeg antar at det samme gjelder der.


#3

ItsOnlyMe sa for siden:

Softrolls? Hvordan, hva? :blond:


#4

Eia sa for siden:

Ehm. Jeg aner ikke hvordan allerede kokte scampi skal håndteres, men en av de viktige faktorene med rå er å steke de på høy varme i kort tid. Jeg ville gjort det med disse også. Altså høyest mulig varme, kanskje ett til to min på hver side høyt oppe i ovnen. Men igjen, kun erfaring med rå. Lykke til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.