daffy sa for siden:
Jeg skal lage softrolls til 4 personer i kveld, og det er jo superlett gjort borsett fra steking av scampi.
Kan jeg bare legge (kokte, tinte) scampi i oljet form og steke i stekovnen? Hvor mange grader og hvor lenge i sfåall?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
daffy sa for siden:
Jeg skal lage softrolls til 4 personer i kveld, og det er jo superlett gjort borsett fra steking av scampi.
Kan jeg bare legge (kokte, tinte) scampi i oljet form og steke i stekovnen? Hvor mange grader og hvor lenge i sfåall?
Juste sa for siden:
Det kan du vel antakelig, men det er jo mye lettere i panne. Du kan også bruke en stor kasserolle, bare rør rundt ganske ofte så alle blir gjennomvarme.
Du tar de ut når de er lyserosa/røde, temperatur i ovnen spiller ikke så stor rolle. 180-200 grader kanskje?
edit Ah, jeg så ikke at de var forhåndskokt. Det har jeg aldri brukt, men jeg antar at det samme gjelder der.
ItsOnlyMe sa for siden:
Softrolls? Hvordan, hva? :blond:
Eia sa for siden:
Ehm. Jeg aner ikke hvordan allerede kokte scampi skal håndteres, men en av de viktige faktorene med rå er å steke de på høy varme i kort tid. Jeg ville gjort det med disse også. Altså høyest mulig varme, kanskje ett til to min på hver side høyt oppe i ovnen. Men igjen, kun erfaring med rå. Lykke til.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.