Mississippi sa for siden:
Jeg skal pynkte muffins i morgen, og hver gang skjærer melisen seg ...
Noen som har noen tips til hvordan lage en melis man kan håndtere, samtidig som den ikke drypper og flyter utover?
Blir litt :gaah: av melis ...
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Mississippi sa for siden:
Jeg skal pynkte muffins i morgen, og hver gang skjærer melisen seg ...
Noen som har noen tips til hvordan lage en melis man kan håndtere, samtidig som den ikke drypper og flyter utover?
Blir litt :gaah: av melis ...
Tuneland sa for siden:
Da har du alt for mye væske i. Kun noen få dråper er nok.
cilen sa for siden:
Bruk eggehvite istedenfor vann. Og evt. bittelitt olje hvis du vil ha den blank.
Pingis sa for siden:
Ha den såpass tykk at du tror det blir vanskelig å smøre den utover jevnt. Utrolig hvor tykk den egentlig kan være.
AprilRyan sa for siden:
Ja eggehviter er lurt å bruke. Blir en tykkere og finere konsistens og lettere å håndtere. Da kan du også ta den i kakesprøyte hvis du vil.
Fløyel sa for siden:
Bruk eggehviter og 2 små dråper sitronsaft. Da kan du skrive med melisen :)
Utrolig god å jobbe med.
Mississippi sa for siden:
Eggehviter it is!!
Her skal skrives ...
Takk for gode tips, jenter. :klemme:
Appelsin sa for siden:
Muffinsene må være helt kalde, ellers får melisen tynnere konsistens idet du tar den på.
Dixie Diner sa for siden:
Nå kom jeg på den der hysteriske glasur-eggehvitetråden her inne. :knegg:
Prøvde å lete den opp men søkemotoren er ikke på lag med meg?
Pingis sa for siden:
Her. :knegg:
Dixie Diner sa for siden:
Haha, der er den ja. :haha:
Men hvorfor fant jeg den ikke? Jeg søkte på melisglasur, eggehvite og alt mulig.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.