Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Melis til besvær ...?

#1

Mississippi sa for siden:

Jeg skal pynkte muffins i morgen, og hver gang skjærer melisen seg ...
Noen som har noen tips til hvordan lage en melis man kan håndtere, samtidig som den ikke drypper og flyter utover?

Blir litt :gaah: av melis ...


#2

Tuneland sa for siden:

Da har du alt for mye væske i. Kun noen få dråper er nok.


#3

cilen sa for siden:

Bruk eggehvite istedenfor vann. Og evt. bittelitt olje hvis du vil ha den blank.


#4

Pingis sa for siden:

Ha den såpass tykk at du tror det blir vanskelig å smøre den utover jevnt. Utrolig hvor tykk den egentlig kan være.


#5

AprilRyan sa for siden:

Ja eggehviter er lurt å bruke. Blir en tykkere og finere konsistens og lettere å håndtere. Da kan du også ta den i kakesprøyte hvis du vil.


#6

Fløyel sa for siden:

Bruk eggehviter og 2 små dråper sitronsaft. Da kan du skrive med melisen :)
Utrolig god å jobbe med.


#7

Mississippi sa for siden:

Eggehviter it is!!
Her skal skrives ...

Takk for gode tips, jenter. :klemme:


#8

Appelsin sa for siden:

Muffinsene må være helt kalde, ellers får melisen tynnere konsistens idet du tar den på.


#9

Dixie Diner sa for siden:

Nå kom jeg på den der hysteriske glasur-eggehvitetråden her inne. :knegg:
Prøvde å lete den opp men søkemotoren er ikke på lag med meg?


#10

Pingis sa for siden:

Her. :knegg:


#11

Dixie Diner sa for siden:

Haha, der er den ja. :haha:
Men hvorfor fant jeg den ikke? Jeg søkte på melisglasur, eggehvite og alt mulig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.