Frantzen sa for siden:
Hvor mye maisennamel må jeg ha for å erstatte 4ss hvetemel? Og blir fremgangsmåten ellers den samme?
Jeg lager en "hvit saus" med kraft fra kålkokevannet som basis for stuingen.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Frantzen sa for siden:
Hvor mye maisennamel må jeg ha for å erstatte 4ss hvetemel? Og blir fremgangsmåten ellers den samme?
Jeg lager en "hvit saus" med kraft fra kålkokevannet som basis for stuingen.
Harriet Vane sa for siden:
Ha i fløte eller melk (hvis det tåles) og litt kokekraft og lys maizenajevner, så blir det sikkert veldig bra. Jeg ville prøvd meg frem og sett litt hva som står på pakken.
Sokk sa for siden:
Det står på pakken at man skal bruke 1 ss maisenna til 1 dl væske når man lager stuing, så da spørs det hvor mye kraft du bruker. Vanlig maisenna skal blandes/løses opp i kald væske, så du må blande pulveret i litt kaldt vann før du blander det med kålkokevannet (som sikkert er varmt).
Frantzen sa for siden:
Ok, takk for svar! Håper på å få litt rutine på det her snart, er så dårlig til å prøve meg fram med sånt.
Harriet Vane sa for siden:
Jeg liker maizenajevner, for den kan drysses i kokende væske men man må huske å gi den litt tid, for den tykner ikke med en gang.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.