Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke kalendere har best fotokvalitet?

#1

Isolde sa for siden:

Jeg er veldig sær på hvem jeg lar skrive ut bildene mine. Fremkaller bare hos fotojorgen.no, men var også fornøyd med gratisbildene jeg fikk fra shutterfly.com i går.

Men når det kommer til kalendere, hvem har best kvalitet på bildene?

Er litt viktig at det er norsk tekst for det er til svigermor og svigerbestefar som ikke er like stø i engelsk. Derfor går Shutterfly.com ut av bilde.


#2

Katta sa for siden:

Jeg har kalendere fra japanfoto og eurofoto, de synes jeg for det første er helt greie og for det andre ganske like i kvaliteten. Men det er ikke fotokvalitet slik jeg vil ha det på bildene mine, det er mer god kalenderkvalitet om du skjønner. Selv om det står det er fotopapir.


#3

Isolde sa for siden:

Jeg har opplevd at Japan photo har totalt ødelagt farger, Fotoknudsen har skrevet ut så uklart at det ser ut som en smørje.


#4

Katta sa for siden:

Eurofoto som vi har brukt de siste årene har i hvertfall både brukbare farger og klar print. Men hvis du ser etter foto-look faller de gjennom på papiroverflaten.


#5

Niobe sa for siden:

Fornøyd med Eurofoto.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.