Orker ikke tråle side opp og side ned i CCCB tråden for å se om andre har spurt før. :hehehe:
Er det viktig med valnøttene eller går det fint å sløyfe de?
Tenker selvsagt på smaken, for regner ikke med at de har noe å si for selve bakeprosessen.
Jeg mener å huske at mange har skrevet at de dropper valnøttene. Jeg har lagd både med og uten. Jeg klarte ikke å få dem noe gode uansett, så jeg skal ikke si noe om det forringer smaken.
Men hvordan får dere dem gode? Mine CCCB-er blir for soggy. Bør jeg sette de høyere i ovnen? Bruke sterkere varme? Steke dem lenger? Ovnen min er ganske dårlig, så følger jeg vanlige steketider, blir alt rått. Men selv med mye lengre steketid synes jeg disse ble for blaute.
Mine blir gode, synes jeg (og andre). Mulig "hemmeligheten" ligger i kremostmassen, den må ikke bli flytende. Det står jo at den blir det, men jeg får den bare flytende om jeg bruker food processor. Bruker jeg sånn manuell matmølle eller rører for hånd blir den tykkere og bedre konsistens. Men jeg vet ikke om det har noe å si sånn egentig, for om jeg ikke husker feil så ble de utrolig gode de første gangene jeg laget dem også, og da var kremostmassen suppetynn. Nei, da har det nok ikke noe å si. Veldig til hjelp, dette her. :knegg:
Ang. nøtter så synes jeg CCCB blir myyye bedre uten nøtter. Nøttene ødelegger hele kaka.