Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fruktsalat

#1

SpetakkelRandi sa for siden:

I morgen har jeg bursdag og jeg har laget iskake som står og godgjør seg i frysen nå og jeg skal også lage fruktsalat. Men hvis jeg skjærer den opp i morgen formiddag og setter i kjøleskapet og den ikke skal spises før 15-16, blir den brun da? Altså frukten? Er det noe man kan ha oppi for at det ikke skal bli brunt og stygt?


#2

LilleT sa for siden:

Litt sitronsaft, kanskje? Også pakke den godt inn i plastfolie ...


#3

LilleT sa for siden:

Eller legge den i en plastboks med lokk ...


#4

AprilRyan sa for siden:

Du kan jo koke en sukkerlake og helle over, men da blir det jo litt mindre sunt.


#5

vimjer sa for siden:

Gratulerer med dagen.:)


#6

Tuneland sa for siden:

Gratulerer med dagen ja!:D Fikk lyst på fruktsalat jeg og nå.:nam:


#7

Nessie sa for siden:

Jeg bruker vente med bananen, den blir fort brun. Ellers skjærer jeg opp all frukta, og har over litt appelsinsaft/juice. Da holder det seg ganske bra.

Har også skåler med nøtter, rosiner og mørk sjokolade ved siden av - så kan folk ha i det om de vil.


#8

SpetakkelRandi sa for siden:

Tusentakk:)
det ble utrolig lite brunt faktisk. Sikkert pga appelsinen..? den ble veldig god.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.