Jeg skal samle noen venninner på fredag i anledning bursdagen min. Her er min enkle meny:
Spanske kjøttboller og cherrytomater på coctailpinner
Spekeskinke og honningmelon på coctailpinner
Spekeskinke surret rundt dampede aspargestopper
Kyllingvinger
Hvitløksmarinerte scampi
Lefserull med røkelaks og purreløksost
Fersk champignon og løk surret i smør (og hvitløk?)
Fetaost med chili og hvitløk (Kybos)
Pestomarinerte ovnsbakte småpoteter (Cherie-poteter)
Foccaccia (selvfølgelig etter Isets oppskrift)
Trenger jeg noe mer?
Aioli?
Salat?
Tsatsiki?
Gjestene tar selv med drikke og dessert blir Snickerskake og snaks. :D
Nevnte jeg at jeg kommer rett fra jobb og til svømming, slik at vi er hjemme ca 18.45 og 9 gjester kommer kl 20.30? :hyper:
Du må ha äioli, det blir ikke tapas uten det, også savner jeg baconsurrede dadler.
Til scampien bør det også være en chillisaus og kanskje litt ost, oliven og en tomatsalat i tillegg.
Du hadde masse godt, og i min verden er det ikke noe som MÅ være med i en tapasmeny. Men tilbehøret må være på stell, så jeg synes du trenger en alioli.
Hørtes godt ut!!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.