Noen som har smakt det? Jeg har ingen intensjoner om det, skjønner ikke helt greia med det. Jeg er glad i taco og lasagne, men å blande dette? :hehehe:
Fra Toro sine sider: TORO Taco Lasagne I TORO er alt mulig, og vi våger stadig å gå nye veier. Nå lanserer vi derfor TORO Taco Lasagne. Ny og krydderrik smak, og med fullkorn- lasagneplater har vi sørget for at også den store helsetrenden er imøtekommet! "Alle" elsker smaken av taco - og dette blir garantert en ny smaksvinner for både store og små!
Er det en smaksvinner for deg? Er helsetrenden imøtekommet? :knegg:
Jeg bruker ofte tacokrydder når jeg steiker kjøttdeig til lasagne, og fullkornspasta er standard. Ikke æsj i det hele tatt når jeg lager det. Toro sin har jeg imidlertid mindre tro på, men det gjelder det meste av det de lager. :knegg:
Jeg har hatt litt tacokrydder i kjøttdeigen når jeg har laget taco i åresvis, og synes det er veldig godt. Toro sin versjon blir litt mer vassen i smaken, sånn som Tacogryten deres, men min tacolasagne er nam :)
Bæsj. Eh, der skulle være næsj, men iPhone var ærligere. :fnis: Jeg er ingen stor tacotilhenger og tacolasagne hørtes i grunnen bare ringt ut. Skikkelig hjemmelaget lasagne fra bunnen av, uten innblanding fra Toro, er derimot nam.
Jeg er veldig glad i lasagne, men ikke så glad i taco. Mannen min er veldig glad i taco, men svært lite glad i lasagne. Jeg prøvde en derfor en pakke for å se om det var noe vi kunne "møtes på midten" med, men resultatet var at han elsket det og jeg klarte iallefall å spise det. Siden det ikke er noe melk involvert ble det ikke lasagne i det hele tatt for min del, og sikkert ikke for mannen min sin del heller siden han likte det. :humre:
Jeg skjønner ikke hvorfor dette skal blandes jeg heller. For meg er det to retter som er best hver for seg.
Ikke for det - kan nok finne på å lage en slags taco-grateng jeg også, men synes ikke det høres passende ut med pastaplater inni der.
Man trenger jo uansett ikke en sånn pakke, enten bruker en ferdigkrydder som man kanskje allerede har i skuffen eller hjemmelaget tacokrydder - Jeg spår ikke disse pakkene særlig lang levetid.
14-åringen min lagde dette til seg og 3 småsøsken forrige fredag da hun var barnevakt. Det var visst en stor suksess, der hun til og med fikk tommelen opp fra 11-åringen (som aldri ønsker å gi søstra komplimenter...). Formen var skrapt tom, så barna likte den i alle fall.
Jeg har ikke smakt tacolasagne, og har ingen planer om det heller. Ikke tacosuppe eller tacogryte heller. Er ikke sååå glad i taco at jeg trenger å ha det hele uka akkurat.
Siden mine elsker taco og jeg har vært bra lei den vanlige taco'n, har jeg gitt denne en sjanse.
Har testet tacogryta, den synes jeg smakte lite godt. Kommer ikke til å lage den igjen.
Tacolasagnen synes jeg var ok. Serverte den med nachochips, en god salat, rømme og salsa. Kan nok finne på å lage den igjen.
Tortilla- eller tacosuppe er jo like "gammelt" som taco og smaker jo knallgodt. Tacolasagne er noe annet ja, men sikkert godt det og om det er hjemmelaget. Jeg har ikke smakt denne varianten og har ikke planer om å gjøre det heller, men jeg har noen ganger laget en lavkarbovariant av hjemmelaget tacolasagne og det var i hvert fall ganske godt.
Og selvsagt prøver Toro å tjene penger på slikt, så lenge folk kjøper det er det jo et marked for det, hehe.
Vi elsker taco, og elsker lasagne, så hvorfor ikke kombinere? God og godt, blir selvsagt også godt! :glis:
Den var god, men for meg ble det en slags taco-erstatning, så jeg følte ikke jeg hadde spist lasagne. For vår del kommer vi nok til å lage denne innimellom, men holde oss til vanlig lasagne til vanlig. :jupp:
:humre: Nei, si det. Jeg tror det å tjene ekstra penger er en del av det å drive butikk. Toro har da heller aldri påstått at de er ute etter noe annet (det hadde jo vært fornøyelig om de påstod at de prøvde å gjøre noe med kosthold og overvekt og sånt her til lands, men jeg tror ikke mange hadde trodd på dem).
Jeg liker veldig godt både taco og lasagne. Jeg har prøvd tacolasagne og tacogryterett. Og aldri mer. Det smakte ikke godt. Og det ble helt feil rett og slett.
Tipper Toro har gjennomført en god del tester på produktet og funnet det bra nok til å lansere, så gjenstår det å se om det selger som de forventer, om det gjør så blir det på markedet. Enkelt og greit. Har ingen problemer med å forstå at ferdigmatleverandører tester nye produkter, særlig av det slaget som ligger opp mot det de selger mest av fra før eller som er en slager på markedet hos andre konkurrenter. Det er vel ingen her som tror Toro driver veledighet eller gjør som de gjør for å være snille. :humre:
Money talks.
Jeg har forøvrig blitt litt som Fnatten (om jeg ikke husker feil?), utstår ikke smaksforsterkere. Og det har gjort meg håpløs de gangene det kommer ferdiggryter og den slags på bordet. Men med litt planlegging, særlig av fryseren, så kan man lage hjemmelagede versjoner som ikke tar stort lenger tid en posevarianten.
Det høres rett og slett ekkelt ut. Jeg skjønner ikke en gang hvordan de har kommet på idéen, blande taco og lasagne? Det er da matretter som ikke har det minste med hverandre å gjøre?
Nja, diverse tacoformer er jo ganske vanlig, så det er jo ikke heeelt på viddene å bare plante inn noen lasagneplater inni der. Jeg kom på idéen for mange år siden da jeg stod og skulle lage lavkarbolasagne og hadde glemt å kjøpe bokstomater. Hadde tacosaus stående og brukte det som saus, samt krydret kjøttdeigen med tacokrydder, og det ble riktig så godt faktisk. Med nepeskiver i stedet for lasagneplater.
Jeg har prøvd squash i stedet for lasagneplater, og aubergine. Ingen av delene funket noe særlig. Har du andre forslag til en som helst vil unngå det hvite melet? Nepeskiver, sier du. Hmm...
Ja, sånne hvite store neper. Jeg skiver dem med ostehøvel og legger dem lagvis (takstein) med kjøttsausen slik som i vanlig lasagne. Blir veldig godt, men nepeskivene må IKKE være for tykke. Veldig lenge siden jeg har laget det nå da. En inne på lavkarbo.no hadde prøvd med oopsie-plater også, så litt interessant ut. Skal finne tråden.
Tacopizza er greit, tacolodd og sånn annet man lager selv også. Men jeg synes virkelig pasta og tacokrydder ikke passer sammen. Nå kjøper jeg aldri Torolasagne heller, og disse grytene og suppene de har kommet med har jeg tenkt å holde meg unna.
Jeg har ikke prøvd denne, men har en stående i skapet. Gryta har jeg smakt og den var veldig blass i smaken og blir ikke lagd igjen. Suppa har jeg heller ikke prøvd, men har hørt den er god så den blir vel prøvd en gang;)
Sønnen liker å lage ferdiglasagne nå og da og vi prøvde tacolasagne. Det ble med den ene gangen, for å si det sånn. Fullkornslasagne er mye bedre da, de gangene man først skal lage halvfabrikatalasagne.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.