Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grønne prikker

#1

Alias sa for siden:

Kanskje dette spørsmålet er litt dust, men jeg tar sjansen... Dersom man får grønne prikker hos noen, er det da vanlig her inne å takke for dette?
Som den ferskingen jeg er, blir jeg jo :jippi:hvis jeg logger inn og ser at jeg har fått grønne prikker, og får lyst til å takke den som har gitt meg dette, men blir dette tatt godt i mot, eller ser dere på det som "nesten-smisking"..?


#2

Esme sa for siden:

Tror ikke det er så vanlig å gjøre det rutinemessig nei. Men om det er noe spesielt så er det ikke noe feil i det heller, jeg har fått takk for kun et par grønnprikker og har takket en eller to ganger.


#3

Alias sa for siden:

Okei, så da er det ikke så vanlig altså? Jeg får bare kanalisere min glede med å ta en litn skulderdans i sofaen, eller noe.. :D

Du, Esme, er forresten en av de jeg i starten feilaktig takket kun for velkomsthilsning, men som også gav meg grønn prikk, bare noen dager siden jeg skjønte det... Så takk for grønn prikk Også. :) har lært litt mer


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.