Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke oppskrifter fra FP bruker du mest?

#1

MegaMie sa for siden:

Det er mulig vi har hatt en tråd om dette før? Jeg vil uansett vite hvilke oppskrifter folk bruker, kanskje jeg får noen noe favoritter.

Topp tre her i huset er Glitters parmesankylling, Isets seigryte og Isets havregrynlapper. Mims fylte pannekaker, sei provence og noen eplemuffins jeg ikke husker hvem la ut er også populære.


#2

Retz sa for siden:

[CENTER]The very best
The most wonderful and
extraordinary tasty
orgasmic delicious
and truly to die for

~~~~~~ liten trommevirvel ~~~~~~

The one and only:

~~~~~~ stor trommevirvel ~~~~~~

:lykkelig: Soooaked Chocolate Cake! :lykkelig:[/CENTER]


#3

Kanina sa for siden:

Nigellas brownies, som Maximillia la ut! :vilha:
Sarah Bernard og sjokoladefondant også. Men altså ikke så ofte som brownies.


#4

Blåbær sa for siden:

Glitters parmesankylling
LilleLeo sin rekegryte
Iset sin laks med pesto og rømme


#5

Mei sa for siden:

CCB-kaken, amerikanske frokostpannekaker og en eller annen pasta med kjøttdeig og soppsaus som jeg ikke husker navnet på. Og tacolåda. Isets foccacia. Kan jeg bare velge tre? :blafre: Også bruker mannen Mims brødoppskrift.


#6

rajraj sa for siden:

Isets foccacia, Nennes rundstykker og pizzabunn as brought to you by Veronal. Før lagde jeg ofte Isets matmuffins. Ellers lager jeg veldig mye de tingene jeg selv har lagt ut oppskrift på. :knegg:


#7

Katta sa for siden:

Topp tre må være:
Nennes rundstykker
Glitters parmesankylling
Madam mims sitron- og timiankylling

Tjorvens fiskegryte med solskinn har kommet inn som en farlig konkurrent på oppløpssiden.


#8

Hondacrv sa for siden:

Nennes rundtykker! Eller var det fra Det Andre Forumet? Og så de der kolekakene til jul da. Hehe.


#9

Mandarin sa for siden:

Nennes rundstykker.


#10

rajraj sa for siden:

Åja, kolakaker glemte jeg. Det vil si, jeg baker de ikke ofte - de er forbeholdt jul. Men det er helt klart en favoritt!


#11

Filifjonka sa for siden:

Glitters parmesankylling, Mims vidundergryte og R.O.O.M. gulrotkaken, husker ikke hvem som la ut den siste.


#12

Erica sa for siden:

Definitivt Mims hellebrød. Ingen over, ingen ved siden av. Ellers har jeg laget Sarah Bernard og kolakaker til jul et par år.



#14

Fluke sa for siden:

Gulrotscones
Små suksessterter (finner ikke igjen oppskriften her inne)


#15

Toffskij sa for siden:

Mims timianstekte stangekylling med portvinssjy, Mims rundstykker og Mims franske sjokoladekake. :groupie:


#16

Pingis sa for siden:

Jeg skal forresten lage muldvarpsorbet en dag.


#17

apan sa for siden:

Laks i teryakisaus med ris og brokkoli (denne er såvidt jeg vet presentert både av Toffskij og Skilpadda)
Mims hellebrød
Tjorvens solskinnsgryte vinner stadig terreng
Lille Leos rekegryte har også blitt lagd ofte i det siste, samme med Glitters parmesankylling

Nennes rundstykker og Tacolåda er tidligere favoritter som nå har vært passive en stund.


#18

Filifjonka sa for siden:

Mims rundstykker, noen som har oversikt over hvor den oppskriften ligger? :)


#19

Mjau sa for siden:

Mim sitt brød. Det hellebrødet. Har en deig til heving nå faktisk. :D

Og så var det en fiskegryte som var veldig god. Har ikke laget den flere ganger enda, men det blir nok helt sikkert.


#20

Ole Brumm sa for siden:

Nennes rundstykker
Lille Rus focaccia
Vaniljekaken (som muffins med eplebiter i) (Var det Iset som la ut den?)
Skilpaddas scones (men med rosiner)
Og i helgen har jeg prøvd meg på Mad muff pai, den kommer jeg definitivt til å lage igjen!
Sjokoladefondant er også mye brukt.

Bare bakst og godsaker jeg bruker oppskrifter herfra ser jeg, har prøvd mange middagsoppskrifter også, men ingen jeg har lagd flere ganger, som jeg husker.

Og colakaker til jul selvfølgelig, de lagde jeg tre runder av i fjor, kommer sikkert til å lage like mange i år...


#21

nolo sa for siden:

Nennes rundstykker

Maximillias aniskringler

R.O.O.M gulrotkake

Aniskringlene baker jeg stort sett bare rundt jul, men de er blitt tradisjon i heimen, så de måtte på listen

Oi, holdt på å glemme Tinetoffs sjokoladefondant. :hjerter:


#22

amo sa for siden:

Oreokaken og Isets foccaccia.


#23

Toffskij sa for siden:

Jeg bruker Mims basisgjærdeig både til boller og fine rundstykker. Alt blir veldig godt.


#24

LilleT sa for siden:

Jeg har forsøkt meg på flere av oppskriftene her inne, men det er ingen gjengangere annet enn Nennes rundstykker. Det har vært vår faste rundstykeoppskrift i flere år.


#25

Camomilla sa for siden:

Oreokaka og Skilpaddas pizzasnurrer.


#26

Tangina sa for siden:

Acsas brownies og Glitters parmesankylling.


#27

gullet sa for siden:

Kasias tacolodd.
Senest i går.


#28

vimjer sa for siden:

R.O.O.M gulrotkake
Vaniljesauskake
Oreokake
Spinatpairuller
Mims kjøttboller
Mims cæsarsalat
Mad muff pie


#29

Tuppen sa for siden:

Foccacia
Mad muff pie
Bagels
Snickerskonfekt, franske brostein og flere av de andre julesnopoppskriftene

Det er nok flere hvis jeg bare tenker meg om. Rundstykkene har jeg ikke prøvd ut enda, men har store planer om det.


#30

Mei sa for siden:

Aniskringlene er min absolutte favoritt, men de bakes bare i desember.

:legger til:


#31

rajraj sa for siden:

Åja, vaniljekaka glemte jeg. Den bakte jeg titt og ofte en stund, men det er lenge siden sist nå.


#32

Eia sa for siden:

Å - kan dere ikke legge inn linker til oppskriftene også, da? Pliis, da? :barnestemme:

Jeg har prøvd mange av oppskriftene, og kommer gjerne tilbake til mange av dem. Den som har festet seg best til standardmenyen her i huset er Mims hjemmelagde tomatsuppe.


#33

Candy Darling sa for siden:

Vidundergryten er faktisk på platen akkurat nå; uten kanelstang, riktignok. Ellers er det også her hellebrødet.


#34

Shamu sa for siden:

Soaked kaka til Iset
Vaniljekaka med egen vri
LilleLeos orgasmepizza, men jeg er usikker på om hun har lagt den ut her faktisk.. :knegg:



#36

Tjorven sa for siden:

Fibis amerikanske pannekaker
MinaX sitt gulrotbrød
Tallulahs parmesankylling (mannen elsker å lage dette)

Det er gledelig at flere ser ut til å sette pris på fiskegryta mi. Vi elsker den siden den er så utrolig enkel og allikvel så god.


#37

DM sa for siden:

Jeg også, bare at den er konvertert til gluten- og melkefri.

#38

Kaija sa for siden:

Nennes rundstykker og Tinetoffs sjokoladefondant
Og så pleier jeg å finne muffinsoppskrifter.
Mims fylte grønne pannekaker har også vært suksess her.


#39

Palmen sa for siden:

Drar opp denne igjen, den dukket opp da jeg var på leit etter LilleLeo sin deilige rekegryte (som jeg lager med kylling i stedet).

Hva er din FP favoritt?


#40

Arktis sa for siden:

Nip's peanøttkylling er en stor favoritt her i huset :jupp:


#41

Dixie Diner sa for siden:

Appelsin (?) sin linsesuppe. :nam:


#42

Isolde sa for siden:

Nenne rundstykker både grove og fine, og Toff sin sjokoladeforndant.


#43

Appelsin sa for siden:

:gruble:

Det er jeg ikke helt sikker på, du.
Hvis det var den jeg la ut oppskrift på for noen uker siden, så er det søsteren min som skal ha æren for den. Tantesuppe. :hjerter:


#44

Appelsin sa for siden:

Jeg lager Nip sin spinatform 2-3 ganger i måneden.

Barna var ikke så glade i den i begynnelsen, men siden jeg kom trekkende med den på menyen støtt, så har de sannelig blitt vant til den og nå går det ned på høykant.


#45

Nextlife sa for siden:

Jeg vet ikke om jeg har brukt noe særlig av oppskrifter her, men ble inspirert av den mye omtalte bloggen til en av brukerne her i dag, og måtte lage Tarte Tartin. Det var nøyaktig like godt som da jeg sist lagde det, for sånn ca 20 år siden :hjerter:


#46

Primrose sa for siden:

Mims hellebrød lages hver uke her. Soaked chockolate cake er en gjenganger ved festlige lag. Det er i grunnen de to jeg bruker fast, men nå blir jeg jo inspirert til å prøve flere som mange anbefaler.

Og hjelpes så sulten jeg ble av denne tråden.



#48

Candy Darling sa for siden:

Dixie, jeg får invalid på CCCB-oppskriften, var ikke den din? Er den fjernet?


#49

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har ikke fjernet noe, det var Harriet som la den ut.


#50

Irma sa for siden:

Vaniljekake, laget som eplemuffins har vi laget mange ganger. :jupp:

Kyllinglasagne fra min gamle kokebok har også blitt laget vanvittig mange ganger de siste åra. Ungene elsker den.

Hvorfor har du fjernet tidligere innlegg, Iset?


#51

m^2 sa for siden:

Tallulahs parmeankylling og den enkle muffinsoppskriften hbor man blander en tørr del og en våt del.


#52

Kanina sa for siden:

En oppskrift på albondigas, og Nigellas brownies. Ikke at jeg bruker dem veldig ofte, men ofte nok til at det er en gjenganger! :jupp:


#53

Fjols sa for siden:

Finner ikke Glitters Parmesankylling noensted.:leppe:



#55

Malama sa for siden:

Bruker egentlig ingen fast. Det er for dumt, det kommer nemlig av at jeg lager alt for lite mat. Har store planer om å bli flinkere, og her er jo så mange gode oppskrifter!


#56

Fjols sa for siden:

Ok.:)

Men,sånn sett bort fra skrivefeilen min,vet noen hvor denne oppskriften ligger?


#57

Tangerine sa for siden:

Parmesankylling
(2 porsjoner, lett å utvide)

2 kyllingfileter
1/3 kopp revet parmesanost (ca 1 dl)
1 ts oregano
1 ts paprikapulver
1/2 ss smør
1 ss olivenolje
salt og pepper

smelt smøret og bland med oljen.
bland krydderne og parmesanosten.
Dypp kyllingfiletene i oljeblandingen, og vend dem i ost/krydderblandingen.
Stek dem i oven på 175 i 30 minutter

Server med hjemmelaget potetstappe (kok poteter og/eller gulrøtter/blomkål/broccoli, hvitløksfedd i god buljong, hell av vannet, mos potetene, ta i en dæsj smør, spe med melk til ønsket konsistens. Smak til med salt pepper og evt. parmesanost.

Tomatsalat
Finhakk tomater, agurk, hvitløk og evt. ruccola. Smak til med salt, pepper, olivenolje og eddik.


#58

Fjols sa for siden:

Tusen takk. :) Gleder meg til å teste denne oppskriften.


#59

LilleRosin sa for siden:

Åh, sulten!

Glitters parmesankylling
Istes seigryte
Nennes rundstykker

Disse er gjengangere hos oss, men jeg kjenner vi må prøve noen flere.


#60

Lavender sa for siden:

Persillepesto. Glitters parmasankylling skal testes, enkel oppskrift som må være bra.

Jeg er i Parmasan beit, for Coop Mega forlangte 499,- pr kg. :mad:. Italia ferie med Ryan Air og håndbagasje blir det ikke mye hamstring av.


#61

Novla sa for siden:

Var det sånn ferskpakket parmesan? Jeg kjøper som regel parmesan på Coop, men da fra Smak Forskjellen-serien deres (men det er ekte parmesan, altså). Husker ikke prisen i hodet, men det er i alle fall langt rimeligere enn parmesan fra ferskvare/delikatesse. :)

#62

Hannamoren sa for siden:

Mad Muff pai. Husker ikke helt hvem som la den ut, men det er en slager her.


#63

Lavender sa for siden:

Det var ca kg bit av merket Castelli, selges nok fra ferskvaren ja. Jeg skal se etter den du nevner. Takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.