Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke spill til Playstation 3 (barn og voksne)?

#1

Teofelia sa for siden:

Vi har tenkt å kjøpe PS3 til ungene (og oss selv) til jul, og da lurer jeg på hva som er bra på spillfronten for tiden.

Jeg trenger et spill som egner seg for en 4-åring (prinsessegal sådan), en 8-åring (hun har DS og liker Super Mario Bros best av spillene sine der. Littlest Pet Shop-spill var også populært en periode), og Teomannen ønsker seg et morsomt bilspill.

Forslag?


#2

Zulu sa for siden:

Mannen og storesøster er veldig glad i ModNation Racers for tida. Ellers er ToyStory 3 det som spilles mest av vår snart femåring.


#3

Skilpadda sa for siden:

Og det trenger du å spørre om? Rock Band, såklart! :D (Lego Rock Band synes Poden er morsomst, og spillmessig er det jo omtrent det samme som den "voksne" utgaven, så vi spiller gjerne det sammen med ham. Der har man også "no fail mode", som er veldig kjekt når man spiller sammen med barn.)


#4

Juste sa for siden:

Lego Rock Band ja. Det blir rett og slett ikke mer moro enn det (men da må dere kjøpe en pakke med instrumenter også).
Little Big Planet vil de sannsynligvis også elske.
Bilspill ja, der kommer jo Grand Turismo 5 "snart" sies det, det er jo den hellige gralen for bilspill på Playstation. Skal vistnok komme før jul.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Little Big Planet! Jeg og vennene mine ler så mascaraen fyker. Jeg hadde muskelsmerter i magen i dagesvis etter å ha spilt hos krystallklart. Vi lo så vi grein!

Dette spillet er faktisk en av de største årsakene til at jeg ønsker meg en PS3. Det finnes nemlig ikke til andre konsoller, og bare dette spillet er verdt hele boksen! Du blir aldri ferdig heller, du kan laste ned nye (lovlig) brett hele tiden, lage brett selv osv. Det er helt hysterisk! Jeg og vennegjengen spilte dette i 30-årsdagen min, faktisk. :knegg: Suksess!

Dette er toern, jeg har kun spilt enern, men her får du en pekepinn på hva det går ut på:

www.youtube.com/user/littlebigplanet?blend=2&ob=4


#6

Benmurphy sa for siden:

(Ser flere har kommet meg i forkjøpet, men poster likevel):

Bilspill er vel ikke der PS3 er sterkest, men både Burnout Paradise (stuntracing i bygater) og Dirt 2 (rally) er bra (og koster under 150 kroner hver fra Play). Gran Turismo 5 som Juste nevner kommer jeg nok til å kjøpe, men det er er en simulator, og det gjenstår å se om det faktisk blir morsomt.

Rock Band 3 har nettopp kommet og er helt knall, men til det må man jo kjøpe en del ekstra utstyr. LEGO Rock Band koster forresten også under 150 fra Play.

Little Big Planet: (Game Of The Year Edition) er også et must på PS3, egnet for alle aldre. Det er et fysikkbasert platformspill der man er en strikket dukke. Spillet har byggemodus og mulighet for onlinespilling, og med flere håndkontrollere kan inntil 4 spille samtidig lokalt. Det er også rikeilig med muligheter til å kjøpe ekstra kostymer og stash i Playstation Store; det fins masse kostymer som kan kjøpes, helt sikkert inkludert prinsessekjoler (Ada Lovelace-kostymet følger muligens med denne utgaven), Dette koster også under 200 fra Play (og jeg er ganske sikker på at det laster ned norsk tale første gang du starter det).

Ben "big flat screen TV may be required" Murphy


#7

Slettet bruker sa for siden:

Little Big Planet, ja. :ja:

Trettenåringen elsker den til og med. Neste versjon slippes i januar.


#8

Slettet bruker sa for siden:

:knegg:

Det ble visst litt enstemmig.


#9

Koma sa for siden:

For plattformspill så er jo Crash Bandicoot en sjarmerende liten rakker. Jeg elsket de første tre som kom til PS 1, men har ikke spilt så mye på PS2.


#10

AprilRyan sa for siden:

Hvor mye kommer dette på til sammen ca?


#11

Juste sa for siden:

Platekompaniet selger en pakke nå med PS3, The Beatles Rock band og alle instrumentene. Da får du med The Beatles Rock Band som er et fantastisk spill om du har et forhold til dem. Så kan du kjøpe Lego Rock band ved siden av fra Play.com.


#12

AprilRyan sa for siden:

Det var et bra tilbud. Vi har playstation så jeg trenger bare spillet og instrumenter.

Gikk inn og kikket på play.com. De instrumentene er jo svindyre? Ca 1000 kroner stykk.


#13

Teofelia sa for siden:

Hmm. Jeg har allerede kjøpt konsollen. Og uansett er det ganske uaktuelt å kjøpe trommesett. Vi har ikke noe sted å lagre det, og jeg vil ikke ha et slikt stående i stua. Får man kjøpt bare gitar og mikrofoner?

#14

ItsOnlyMe sa for siden:

Little big planet.
Men vi kommer ikke videre helt vi? lurer på hva som gjøres feil/vi ikke har fått med oss..... Må inn å kikke etter løsning på youtube!


#15

Ru sa for siden:

Ja, det får man. Vi har bare gitar, riktig nok til PS2.


#16

Juste sa for siden:

Jada, de finnes og få kjøpe på alle Elkjøp/Spaceworld/etc butikker. Du kan bruke gitarer fra Guitar Hero og Rock Band spillene om hverandre så det spiller ingen rolle hva det står på esken. Løse mikrofoner skal heller ikke være noe problem.

...Men trommer er jo så gøy.....


#17

Juste sa for siden:

Beatles-instrumentene er ekstra dyre, sikkert på grunn av lisensavgifter. Det er masse gitarer og få tak i billig fra gamle Guitar Hero-spill. Gitarene fra Guitar Hero 3 går for å være de beste du kan få tak i, og de har jeg sett på salg ned i et par hundre kroner. Ser at Platekompaniet selger dem nå for 499 for PS3 og 199 for Xbox 360.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.