Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kaptein Sabeltann i dyreparken - hvor sitte og når bestille?

#1

apan sa for siden:

Jeg har fått med meg at billetttene for neste sommer er lagt ut. MÅ man bestille nå for å få ok plasser? Hvor sent funker det å bestille egentlig? Planene for neste sommer er liksom litt uklare.

Og hvor er det greit å sitte?


#2

Finni sa for siden:

Jeg bestilte litt sent i vår, og fikk seter midt på på første rad i øverste parti.
Det hadde kanskje vært ennå kulere for ungene å sitte nærmere, men vi både så og hørte veldig godt.

Men om du vet når dere har mulighet for å dra er det vel bare å bestille.
Det er ihvertfall ikke lurt å vente til du ser værmeldingen.


#3

Elisabet sa for siden:

I fjor når vi var der så bestilte jeg så fort billettene var lagt ut sånn at vi satt på rad 2 helt foran ved scenen. Kjempeflott å få skuespillerene så nærme. Vi måtte jo forholde oss til de ukene barnehagen var stengt, så da bare la vi opp en midlertidig plan for sommerferien sånn at resten av ferien ble planlagt ut i fra Dyreparken besøket igjen. Jeg liker uansett å ha sommerferien avklart i oktober/november med hva vi skal når i sommerferien, for uansett hva en skal (f.eks. videre med ferje til Danmark fra Kristiansand) så lønner det å bestille tidlig.


#4

millact sa for siden:

Mine foreldre tok med seg barnebarna i sommer og kjøpte billettene noen dager før bare.


#5

Balanse sa for siden:

Dette var akkurat det samme som vi gjorde, fungerte kjempefint. Plassene på andre rad var perfekte, og det var en lettelse å ha bestemt sommerferietidene såpass tidlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.