Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kyllingfilet med kremost?

#1

Fluke sa for siden:

Jeg fant en oppskrift på ovnsstekt kyllingfilet som med ost, der fileten altså skal fylles med revet ost og surres sammen med bacon. Dette skal først en kjapptur i stekepannen før det skal i folie i ovnen sammen med masse hvitløk.

Så lurer jeg på: Blir det feil om jeg har kremost med hvitløk inni kyllingen sammen med den revne osten?


#2

Lucifer sa for siden:

Synes det høres greit ut. :highfive:


#3

Fluke sa for siden:

Jeg turde ikke prøve, men skal garantert prøve på det neste gang. :jupp: Kyllingen ble kjempegod!


#4

amor sa for siden:

Har du lyst til å dele oppskriften? :blomst:


#5

Fluke sa for siden:

Kyllingfileter snittes og fylles med krydderier og urter og masse revet ost. Surr to baconskiver rundt hver av kyllinfiletene og brun dem i stekepanne til de har stekeskorpe på alle sider. Pakkes i folie sammen med masse hvitløk, og stekes i stekeovn i 15 minutter på 200 grader. :nam:

Vi lever lavkarbo, så her ble det servert med dampet brokkoli og andre grønnsaker. Guttungen spiste det sammen med pytt-i-panne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.