Jeg fant en oppskrift på ovnsstekt kyllingfilet som med ost, der fileten altså skal fylles med revet ost og surres sammen med bacon. Dette skal først en kjapptur i stekepannen før det skal i folie i ovnen sammen med masse hvitløk.
Så lurer jeg på: Blir det feil om jeg har kremost med hvitløk inni kyllingen sammen med den revne osten?
Kyllingfileter snittes og fylles med krydderier og urter og masse revet ost. Surr to baconskiver rundt hver av kyllinfiletene og brun dem i stekepanne til de har stekeskorpe på alle sider. Pakkes i folie sammen med masse hvitløk, og stekes i stekeovn i 15 minutter på 200 grader. :nam:
Vi lever lavkarbo, så her ble det servert med dampet brokkoli og andre grønnsaker. Guttungen spiste det sammen med pytt-i-panne.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.