Kjørte forbi en nyåpnet Italiensk restaurant utenfor byen og kunne lese av plakaten på utsiden : Biffsnadder, kyllingsnadder, tacosnadder og hvitløksnadder.
Snakker om meny og for en fantasi:fnise: Hellstrøm hadde nok blitt imponert.
Hujja. De er neppe italienere de som jobber der heller. Mer tyrkere, men det selger mer om de kaller det italiensk fremfor tyrkisk eller kurdisk osv. Hvor var dette, sa du?
Jeg synes det er så kjipt at ingen italienske restauranter har skikkelig autentisk italiensk mat. Joda, de har pasta og pizza og sånt og det er vel italiensk nok. Men hvor er de deilige piadinaene, panzerottiene og alt det andre digget jeg kjøper i Italia? Mannen min, som er halvt italiensk, har i mange år halvdrømt litt om å starte en ekte italiensk restaurant med nettopp disse spesialitetene på menyen siden det ikke er å få tak i ellers. Men det blir med drømmen, det er jo skikkelig arbeid og risiko å starte noe sånt.
Gosj, som jeg savner skikkelig panzerotti. Glovarm fritert deig fylt med smeltet mozarella og ferske tomater.
Landet vårt flommer jo over av dårlige restauranter!
Syns det sier mye mer om oss som bor her, enn restaurantene egentlig.
Restaurantene/gatekjøkkenene er vel startet på bakgrunn av det folk vil ha.
Her vi bor er det i alle fall prøvd ut mange ganger å starte relativt greie spisesteder med litt dyrere mat, og steder med litt mer kvalitet når det kommer til menyen, men de går jo ikke. Den "italienske" pizzasjappa der de lager all saus av en base, og porsjonene er store nok til å mette en familie pr porsjon, ja en går som varmt hvetebrød. :himle: Jeg skjønner ikke at folk gidder å stappe i seg så sykt mye søppelmat når de først skal ut og spise jeg. Sånn mat er mest egnet til "dagen derpå" spør du meg.
Forstå det den som kan. Det frister ikke akkurat å gå ut og spise i denne byen i alle fall.
Tanken på hva som var av ingredienser/ råvarer i denne "flotte" menyen:D gjorde at vi overhodet ikke ble fristet til å gå inn og ei senere heller når vi har passert. At det er så mye billigere å spise på slike steder tviler jeg på.
Ja jeg er enig med deg at siden disse spisestedene holder hodet over vannet så sier det endel om manges spisevaner.
Men jeg har en optimistisk tro på at dette kanskje er i ferd med å snu.