Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Svinestek

#1

Frøy sa for siden:

Kan jeg steke steken i kveld og skjære den opp og varme den i morgen?


#2

Sissel sa for siden:

Ja, det er ikke noe problem.


#3

Tove sa for siden:

Ja!


#4

Camomilla sa for siden:

Med oppskjæring i morgen går det fint.


#5

Mrs. Longbottom sa for siden:

Du kan, men sannsynligheten for at den blir tørr er enorm. Svinestek er tricky sånn, det blir lett tørt.


#6

Anne sa for siden:

Vent med å skjære den til i morgen, la den ligge i stekeposen også, det har jeg lykkes med før :)


#7

Frøy sa for siden:

Ble mangen oger og lite tegnsetting i spørsmålet mitt ser jeg, tanken var å la den være hel til i morgen også skjære den opp å varme den da.


#8

Frøy sa for siden:

Stekepose? :blond:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.