Susse sa for siden:
Vi har fått en stor, flott indrefilet av hjort. Har du en god oppskrift på hvordan jeg steker denne og hva som hører til ?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Susse sa for siden:
Vi har fått en stor, flott indrefilet av hjort. Har du en god oppskrift på hvordan jeg steker denne og hva som hører til ?
Honda sa for siden:
Svigermor lagde det til oss som bryllups middag. Hun hadde den på lang stekin ala rostbiff,serverete den kald (ikke helt min smak å få kaldt kjøtt men var meningen man skulle ha saus på men hun hadde lagte den på fløte så jeg måtte stå over)
med saus av skyen som ble av den med fløte oppi og grønnsaker til. og mandelpotet
Kaija sa for siden:
Mannen pleier å bruke rådyrsadeloppskriften i Ingrid Espelids store rutete kokebok. Halvtinet stek inn i ovnen. Viltsaus, potet, gode grønnsaker og bjørnebær til. Nam!!!
Honda sa for siden:
matprat.no har fått en del vilt oppskrifter.
jeg lagde min elgsteik på ei oppskrift der fra
Optimist sa for siden:
Jeg steker på den stekeskorpe rundt hele før jeg setter den i stekeovnen. Bruker termometer og steker til ca 65- 70 grader. Etter steking hviler jeg den i 15 min.
Lager en god viltsaus til med masse fløte, viltkrydder, litt brunost og stekesjy. Rosenkål, gulrøtter og mandelpoteter til. Nam, nam.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.