Jeg gikk inn her for og foreslå pannestekte poteter, og de du selv nevner høres utrolig gode ut. Bakte tomater og løk kan også være godt til og coldslaw. vann i munn og Weissbeer til drikke NAM!!
Coleslaw er et must, :jupp: og det hørtes godt ut med de potetene du foreslo. Vi har pleid å bruke ovnsstekte potetbåter til. Også har vi mais eller maiskolbe inntil, av ogtil har vi også hatt bakte tomater.
Vi var innom ene slakteren her i byen for å kjøpe pølser, og da ble sambo revet med og vi kjøpte hver sin rad spareribs også. Velger å tro at det som kommer fra slakteren er bra saker.
Er det noen gode slaktere i sentrum av Oslo? Jeg vet jo om en på Torshov, men der er ikke jeg innom som regel. Bør jo være 'norsk' slakter da, regner ikke med de har noe på Halal-sjappene akkurat.
Da vi bodde i Oslo brukte vi slakteren på Torshov. Fantastiske gode pølser der (de gangene vi spiser pølser foretrekker jeg å ha skikkelig vare) og det vi har kjøpt av annet kjøtt har også vært veldig bra.