Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbehør til spareribs?

#1

Syrinx sa for siden:

I morgen skal vi være ville og gale og la fredagstacoen utgå til fordel for spareribs. Er det noen som har tips til godt tilbehør?

Ovnsstekte poteter med chili/paprika/salt i stedet for urter, kan det funke? Og så har jeg lyst på noe litt mer spenstig enn "vanlig" salat.


#2

Inagh sa for siden:

De potetene hørtes veldig godt ut ved siden av spareribs, ja. Grillet/stekt mais er også veldig godt ved siden av, og coleslaw.


#3

Syrinx sa for siden:

Ja! Mais er digg! Sambo sier at han ikke liker det, men det trenger jo ikke hindre meg i å ha en kolbe. :D

coleslaw... kanskje det ja. Lenge siden jeg har spist det.


#4

Fløyel sa for siden:

Jeg gikk inn her for og foreslå pannestekte poteter, og de du selv nevner høres utrolig gode ut. Bakte tomater og løk kan også være godt til og coldslaw. vann i munn og Weissbeer til drikke NAM!!


#5

Syrinx sa for siden:

Ah, bakt tomat er godt!!!

Sambo tar nok lett en weissbeer. Sære meg gikk på en øl-smell på grisefesten da jeg var russ, så øl utgår den dag i dag.


#6

ibi sa for siden:

Coleslaw er et must, :jupp: og det hørtes godt ut med de potetene du foreslo. Vi har pleid å bruke ovnsstekte potetbåter til. Også har vi mais eller maiskolbe inntil, av ogtil har vi også hatt bakte tomater.


#7

mkj sa for siden:

Det tror jeg vi må ha i morgen også, for jeg er SÅ LEI av taco.

Men hvilken spareribs er best? De bør ikke ha fettslingser, da blir jeg kvalm.


#8

Syrinx sa for siden:

Vi var innom ene slakteren her i byen for å kjøpe pølser, og da ble sambo revet med og vi kjøpte hver sin rad spareribs også. Velger å tro at det som kommer fra slakteren er bra saker.


#9

mkj sa for siden:

Ja det bør det jo nesten være.

Er det noen gode slaktere i sentrum av Oslo? Jeg vet jo om en på Torshov, men der er ikke jeg innom som regel. Bør jo være 'norsk' slakter da, regner ikke med de har noe på Halal-sjappene akkurat.


#10

Syrinx sa for siden:

Da vi bodde i Oslo brukte vi slakteren på Torshov. Fantastiske gode pølser der (de gangene vi spiser pølser foretrekker jeg å ha skikkelig vare) og det vi har kjøpt av annet kjøtt har også vært veldig bra.


#11

Elin sa for siden:

Bruker coleslaw, maiskolber og grillet tomat med masse hvitløk på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.