Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Russiske erter

#1

trøtt sa for siden:

Noen som har smakt det?

Jeg har det til koking nå og jeg syns det lukter helt forferdelig. Jeg må si det ødelegger litt av forventningene til rådyrfiletene. :knegg:

Er det noe lurt jeg må huske på når jeg lager det, eller holder det å følge oppskriften på pakka?


#2

Tallulah sa for siden:

Det er ikke så godt heller, desverre. Krisemat fra sovjettida, er det ikke?


#3

trøtt sa for siden:

Det smakte ikke godt, jeg skjønner ikke at folk frivillig betaler 1000 kr kg for det der.

Jeg hadde aldri hørt om det før mannen kom hjem med en eske.


#4

Inagh sa for siden:

Ja, fint skal det være, men det er ikke nødvendigvis godt.

Hilsen meg, som hater, og har alltid hatet, smaken av kaviar, og som i sin tid ble innbudt til min manns tante på ekte Beluga, nennsomt importert fra Aserbajdsjan. (Første gang jeg møtte dama, en finere frue fra hovedstadens mer finere vestkant.)

Snakk om å kaste perler for svin! Aldri i mitt liv har jeg dyttet nedpå dyrere mat uten å tygge, for å unngå å kjenne smaken, for rein høflighets skyld. :sparke:


#5

millact sa for siden:

Jeg synes det er godt, jeg. Har en pakke liggende i skapet.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Mens vi er inne på dyr mat som (kanskje) smaker høgg, har dere smakt trøfler? Er det godt? Hvite trøfler er jo grisedyrt, men jeg har så lyst å prøve en gang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.