Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dere som kjøpte Kitchen Aid-kjøkkenmaskinen

#1

Musemus sa for siden:

Er dere fornøyde?
Sitter og lurer på om jeg skal trykke på "kjøp"-knappen nuh, skal få (halve) av mamma og pappa til jul.
Er den bra? For liten bolle? Blir jeg fornøyd? (Si ja! :D)


#2

Meissa sa for siden:

Jeg er kjempefornøyd med min og jeg syns ikke bollen er for liten. Jeg sier bare: Go for it! :D


#3

Myrsnipa sa for siden:

Nei. nei nei.

Bollen er liten (til brød) og når man forsøker å vispe ting så tar den ikke med det som er i bunnen eller det som presses ut til sidene (f.eks smør og sukker som skal piskes hvitt!)


#4

Neket sa for siden:

Jeg slår et slag for gode gamle Ken. Han er fin han. Har aldri prøvd Kitchen aid, men de er pene, det skal de ha.


#5

Musemus sa for siden:

Ken er så kjeeedelig, jeg vil ha en fin som står til kjøkkenet mitt og som kan stå framme. :D


#6

Syrin sa for siden:

Kenwood er ikkje kjedelig - han er stram og fin :D Eg har majoren.

Men Myrsnipa seier noko om at alt ikkje blir tatt med. Det blir det ikkje med Kenwood heller. Må som regel stoppe og skrape litt for å få alt med. Når maskina har gått nokre rundar (og ein har skrapt ein gang), så går det greit. Trur ingen maskiner tar med alt...

Men aid'en er fin å sjå på ja! Litt meir nostalgisk. Den er visst svakare enn Kenwood, men det burde ikkje bety så mykje trur eg...


#7

Musemus sa for siden:

Sånne innlegg liker jeg, kjenner jeg!


#8

Ru sa for siden:

Da kjøper du Kenwood Patissier. :værsågod:

What's not to like! :hyper:

#9

Hot Lips sa for siden:

Jeg elsker min. :elsker: Ken er ikke i samme liga engang, utseendemessig. :filer:
Litt liten bolle, men ellers perfekt!


#10

Ole Brumm sa for siden:

:snurt:

:love:


#11

Marit K sa for siden:

Joda, du må bare regulere lengden på vispen litt. Det står i bruksanvisninga hvordan du gjør det. Lett som en plett altså.


#12

Neket sa for siden:

Et perfekt utseende er nå ikke alt :skuffet:


#13

Tallulah sa for siden:

Da har du ikke stilt den riktig. Du kan skru slik at vispen tar lenger ned. Bruk røredingsen som "mal". Jeg har aldri vært borti en maskin man ikke må skrape ned sidene på innimellom. Jeg baker helt fint to brød i min om gangen med 1 kg mel og 1 liter væske.


#14

Jenna sa for siden:

Ooo! Kan man? Jeg har egentlig irritert meg litt over at det alltid ligger litt igjen rundt kanten og i bunn og må som regel nedi med slikkepott for å få med alt. Men skal sjekke dette så for jeg finner bruksanvisningen.


#15

Myrsnipa sa for siden:

??? Kan man stille den inn?

Og mener du at du aldri har vært borti en maskin man IKKE må skrape ned på?
Jeg bakte med min Kitchen Aid i går og måtte skrape ned kanskje 10 ganger for å få smør og sukker hvitt. Det gikk rett ut i kantene og la seg der som redde små knehøner.:mumle:


#16

Syrin sa for siden:

Åh, kan ein stille! Det er jo fantastisk! Må finne bruksanvisningen!

Elles er eg fortsatt uenig i at Kenwood har dårligare design enn aid'en. Faktisk meiner eg at Kenwood har meir DESIGN enn det KA har. Sistnevnte er søt, nostalgisk og litt humoristisk. Og fin. Eg syns den er fin. Men Kenwood er tøffare, råare, og har litt sånn "kom ikkje her og pill meg på nasen" - uttrykk.


#17

Ole Brumm sa for siden:

:knegg: Presisering: Disser ikke maskinen altså, det var beskrivelsen som var morsom.

#18

Tallulah sa for siden:

Ja, glemte en ikke. Jeg har aldri vært nødt til å skrape ned mer enn et par ganger. Men det kan være vanskeligere med mindre mengder, men sånn er det vel med de fleste maskiner. Jeg har prøvd å bake med tre andre typer, tror jeg. To kenwooder og en jeg ikke aner hva heter. Jeg gjorde en del undersøkelser før jeg kjøpte min, og noen kenwoodmodeller er helt klart mye bedre enn kitchen aiden, men de kostet også en del mer. Skulle jeg bakt flere brød enn to om gangen f. eks, ville ikke KA holdt. Til mitt forbruk holder den i lange baner.


#19

Apple sa for siden:

Jeg har KA, men har ikke hatt den så lenge. Den er nydelig å se på. Hva du skal kjøpe kommer litt an på hva du skal bruke den til. Er du en sånn som baker 50 boller eller 6 brød i slengen, bør du kanskje går for Kenwood. Jeg baker i mindre mengder, så for meg holder den. Jeg baker heller oftere (siden den står fremme og er tilgjengelig) og mindre siden det det deilig når det er helt ferskt og jeg har liten fryser.

Jeg har som sagt ikke hatt den lenge, men "stusser" litt på at den begynner å riste litt (ser ut som den jobber hardt) av en deig den skal tåle. Ikke sånn at den flytter seg eller noe, det er bare jeg som er redd den ikke skal tåle det, men det gjør den sikkert?


#20

Apple sa for siden:

Hvor har du tenkt å bestille fra?


#21

gnuri sa for siden:

Jeg kjøpte en Kenwood major for å ha å bake brød i, men har aldri blitt så skuffet før i mitt liv. Deigen gikk inn i maskineriet, og det ble bare klin.
Jeg leverte den tilbake og fikk pengene igjen, kjøpte KA:hjerter: for annen bakst enn brød, og beholdt min gamle Siemens universal som glatt tar 6 brød i slengen, men ikke er fin.


#22

emm sa for siden:

Er veldig fornøyd med min KA, men jeg baker ikke store mengder. Og skal det være mer en maskina tar kjører jeg det bare i to omganger. Jeg bruker den helt klart så mye fordi den står fremme, har hatt en ganske dyr stygg sak fra Philipps før, den ble aldri brukt.


#23

Musemus sa for siden:

Tror du at jeg har RÅSA kjøkken? :snurt:

:knegg:


#24

Musemus sa for siden:

Er ingen stor-baker. Blir mest forskjellige boller, kaker og litt brød osv.
Så jeg tror at KA holder for oss. (Er hvertfall det jeg overbeviser mannen om)
Skal bestille på mpx.no, er visst "ingen" som kan matche de prisene. Pappa jobber i bransjen som gir han innkjøpspris (+ moms selvfølgelig), men det blir en tusenlapp dyrere i butikk.


#25

Hot Lips sa for siden:

Den holder absolutt til det bruket! :jupp: Og det er sååå mye mer fristende å slenge sammen en bolledeig eller en pizzabunn når maskinen står der på benken, klar til bruk (skinnende og fin :hjerter:). Vi har hatt vår i fem år, tenker jeg, og det har aldri vært noe trøbbel med den.


#26

Musemus sa for siden:

Så bra, Filippa. :)
Skal ha den til enkelt bruk og den skal stå framme for å friste meg til å bake. På vinteren er det tiltak uten kjøkkenmaskin fordi jeg har så mye eksem, så faktisk er dette en helseinvestering.


#27

Musemus sa for siden:

Nå er den bestilt! :love:


#28

Apple sa for siden:

Grattis! Håper du blir fornøyd.


#29

Maverick sa for siden:

Oi! Se på den! :hyper:


#30

ItsOnlyMe sa for siden:

Når man ser borifra det estetiske...

Hvilken gjør en best jobb til brød- og bolledeiger?

( og ja, jeg ønsker å ha den på benken)


#31

mkj sa for siden:

Skal du ha større deiger så er nok en av kraftige Kenwoodene å foretrekke. Men for 1 kg med omtrent går det fint med KA-en i hvertfall. Jeg bruker nå Schakendaoppskrifter, de har veldig mye elting, og jeg kjenner maskinen blir litt varm (Jeg har altså KA)

Jeg har ikke brukt den så mye og ikke til brød, men til pizzadeiger, boller, rundstykker og sånt er den helt suveren, og lettvint da den alltid står framme.


#32

Musemus sa for siden:

Bakebollen og alt går i oppvaskmaskina, eller?


#33

Tallulah sa for siden:

Jepp, bortsett fra vispen. Den kan vri seg, og det er ikke bra siden den skal passe til bollen.


#34

Syrin sa for siden:

Gratulerer med kjøpet - du blir sikkert fornøgd :)

Må berre få sagt at Kenwood står også framme på benken (fordi den er fin), så derfor er det lett å bake i Kenwood-huset også :D


#35

Neket sa for siden:

Min Ken står på en hylle inni et skap, hyllen kan dras ut og opp på et blunk, så det er lett å bake her også. Det er ikke Ken det står på her hvertfall.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.