Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dypfryst kjøtt og dato

#1

dea sa for siden:

Vi holder på å tømme fryseren o gnå begynner vi å nærme oss bunnen. Der fant jeg indrifilet av svin som jeg tenkte vi skulle ha til middag i dag. Men så ser jeg på datoen at den gikk ut 2 juli 2010. De ble pakket et år tidligere (kjøpt frossen). Den har hele tiden vært dypfryst. Ville dere prøvd å steke den eller er det bare å kaste den?


#2

Albertine sa for siden:

Jeg hadde glatt spist den. :sparke:


#3

hildeje sa for siden:

ja jeg også hadde det, det kan ligge på årsvis, sålenge det ikke er krydret eller marinert:) go middag


#4

Smash sa for siden:

Den er bare å spise ja. :nikker:


#5

mina sa for siden:

Ikke noen problem!
Sist søndag spiste vi hjort som har ligget to år i fryseren. Kjempegodt!


#6

Zip sa for siden:

Ingen problem. :)
Vi spiste elgsteik fra 2002 her en dagen. :D


#7

Mjau sa for siden:

Ingen problem. Vi har rådyrkjøtt fra 2007 i fryseren enda. Og den spises det av uten å tenke videre over det. :)

Jo magrere kjøttet er, jo lengre kan det ligge i fryseren uten å ta skade.


#8

Floksa sa for siden:

Svinekjøtt er av det som forringes fortest i frysen, men farlige blir det ikke. Det kan ta litt smak men det merker du fort.


#9

Anuk sa for siden:

Det er vel ikke farlig, det er bare det at det kan kjennes litt på smaken. Dess magrere kjøtt, dess lenger holder det seg bra i fryseren. Det er fettet som blir "harskt" på smak. Det var jo ikke all verden over dato - så jeg hadde ikke nølt med å bruke det (men kanskje ikke tatt sjansen hvis det er fest-middag det er snakk om)


#10

dea sa for siden:

Takk for svar. Vi har akkurat spist den til middag og det smakte godt :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.