Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til rimelige teaterforestillinger i Stavangerområdet? Gjerne juleshow

#1

Dixie Diner sa for siden:

Syvåringen min og jeg var på Rogaland Teater i forrige uke. Der så vi Folk og røvere i Kardemommeby. Eldste ble helt frelst og snakker ikke om annet og vil helst dra på teater hver dag. :knegg: Det er svinedyrt, så vi må velge med omhu her. Jeg har veldig lyst å ta henne med på en forestilling i julen. Men de fleste er jo så dyre. Har dere tips til noe kjekt vi kan dra på?


#2

IOA sa for siden:

Jeg aner ikke om det er noe tilsvarende i Stavanger, men her i Oslo har bibliotekene gratisforestillinger innimellom. Største min får en slik forestilling i julekalenderen! :D


#3

Dixie Diner sa for siden:

Oj, det må sjekkes opp, takk! :)
Ser at Putti Plutti Plott allerede er ferdig. Helsike.


#4

Frøy sa for siden:

Barnas store julerevy pleier å være hysterisk, fikk teringkast 6 i aftenbladet tror jeg.

Spilles i Sola kulturhus og har en billettpris på 220kr ink billettavgift www.barnerevyen.no/billetter.html



#6

Dixie Diner sa for siden:

Frøy: jeg så det i avisen forrige uke, da var nesten alle billettene utsolgt og de eneste ledige var på datoer jeg ikke kan. sutre Men det blir litt dyrt uansett, tror jeg. Jeg skal absolutt få med meg mange flere forestillinger neste jul, skal sørge for å ha penger til det, for forestillinger som Juletrehesten har jeg jo såå lyst å se!

Sissel: tusen takk, skal kikke på linken!


#7

Dixie Diner sa for siden:

Åneei de har jo bare forestillinger ut denne uken og vi er opptatt! Jaja, jeg har i hvert fall linken her og skal følge litt med fremover. :)


#8

Sissel sa for siden:

Du får huske på det til neste år, de har alltid en forestilling på denne tiden. Billig og greit, og ungene får hilse på skuespillerne. Alltid like stas.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.