Divine sa for siden:
Jeg har en masse spaghetti og noen kjøttpølser igjen fra i går. Jeg trenger ideer til hvordan jeg kan gjøre dette til en litt sunnere restemiddag. Gjerne noe med tomater, purre eller løk, men alle ideer mottas med takk.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Divine sa for siden:
Jeg har en masse spaghetti og noen kjøttpølser igjen fra i går. Jeg trenger ideer til hvordan jeg kan gjøre dette til en litt sunnere restemiddag. Gjerne noe med tomater, purre eller løk, men alle ideer mottas med takk.
allium sa for siden:
Jeg har aldri spaghettirester, for barna spiser opp resten til kvelds samme dag.
Men dette minnet meg om min mors spaghettigrateng. Tror bare hun blandet spaghetti og kjøtt med et par piskede egg. Tomat og purre kan du jo fint ha oppi, og så inn i ovnen.
Garbella sa for siden:
Lag gryterett av kjøttpølser, spagetti, løk, poteter, gulrøtter og ellers det du har av grønnsaker. Krydder av ymse slag. Bare pass på å ikke ha for mye vann/buljong i gryta så det blir suppe. Spagettien has i like før servering.
Dixie Diner sa for siden:
Spaghettigrateng er kjempegodt. Jeg lager alltid det om det er rester av spaghetti/pasta dagen etter. Egg har jeg aldri hatt oppi men det er sikkert enda bedre. Jeg hiver pastaen i en ildfast form, dekker med kjøttsaus og hakket løk og hvitløk og evt. paprika og annet jeg har i kjøleskapet. Så har jeg over revet ost og gratinerer formen i ovnen. Serverer med salat og evt. rømme til. :)
safran sa for siden:
Kaste det. :nemlig: Det er jo bare ikke godt.
Divine sa for siden:
Er det vel!!!!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.