Oslo_fan sa for siden:
Jeg har bare en spørsmå om det er vanlig i Norge å lage panerte strømming (sild hvis det ikke finnes strømming), med potetmos og tyttebær.
Anbefalles att ha fløte i tyttebæren og revet rå løk i potatismosen.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Oslo_fan sa for siden:
Jeg har bare en spørsmå om det er vanlig i Norge å lage panerte strømming (sild hvis det ikke finnes strømming), med potetmos og tyttebær.
Anbefalles att ha fløte i tyttebæren og revet rå løk i potatismosen.
Left sa for siden:
Nei, det er ikke vanlig.
Dixie Diner sa for siden:
Ikke særlig vanlig, tror jeg. Men jeg har Tinas Mat (Nordstrøm) på serieopptak på tven, og hun er veldig glad i strømming med potetmos.
Syrin sa for siden:
Nei. Den silderetten som var vanlig heime hos oss var steikt sild med kokt potet, og ingenting ellers. Ikkje som eg kan hugse i alle fall. Silda var ikkje panert.
Veronal sa for siden:
Nei, det er det vel ikke, tror jeg. Rakfisk er vel strömming light eller noe sånt.
Jeg lærte nettopp at det er mange/noen som lager noe tyttebær"greier" - legger tyttebær i vann og lar det ligge i vann frem til juletider og så serverer dette etter at det er søtet litt? :blånn: og :fritt etter hukommelsen: Hva heter det?
Lykken sa for siden:
Det er nok bare vanlig i Sverige ja.
Oslo_fan sa for siden:
Tina liker strømming. I rest my case
Vimsen sa for siden:
Det blir vel som stekesild, det? Panert i mel og salt og pepper. NAM!
Dixie Diner sa for siden:
Høres fryktelig godt ut ja. fiskeelsker
Puslingen sa for siden:
Eg opplevde at ein kollega opna ein boks med strömming i kantina, og der var det ikkje folk resten av dagen. Den lukta... :grøsser:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.