Jeg skal bake kake til et arrangement i helga, og jeg har havnet i kategorien "bløtkake". Den andre kategorien er "sjokoladekake". Den tredje "boller eller muffins". Veldig lite spesifikt altså.
Jeg vet at folk dukker opp med både marsipankaker, ostekaker, verdens beste o.l i bløtkake-kategorien, men hva skal en dårlig kakebaker som meg stille opp med?
Den går jo igjen i hver bidige tråd, men mad muff pie er knallgodt, latterlig enkelt og burde fint kunne få plass i en såpass romslig bløtkakekategori. :nemlig:
Ostekake utgår - jeg får det aldri til. Kanskje gulrotkake - om det ikke går under sjokoladekake-kategorien, da. :knegg: Langpanne, kanskje? Mad muff pie skal sjekkes ut.
DET får du til. Garantert. Piske krem er det mest avanserte du må gjøre.
Gele laget med halvparten vann av det som er anvist til vanlig gele. Kremost med ønsket smak. Kjeks som knuses og blandes med smør og kanel. Hva var det her du ikke skjønte? :knegg:
Jeg har lagd opptil flere ostekaker i mitt liv. Men jeg har aldri fått til en som kan presenteres utenfor hjemmet.
Kan legge til at sist var jeg i bolle eller muffins-kategorien. Det snødde da jeg skulle dra, så jeg la mine nybakte poller på et fat og dyttet hele sulamitten inn i en plastpose. De så litt sørgelige ut da jeg ankom. Men de ble solgt, da. Til slutt. Og til redusert pris, antar jeg. :sparke:
Hvis langpanna di er veldig stor så kan du bruke to. Jeg har en slik langpanne som jeg har kjøpt på OBS, har plastlokk som passer til (Dårlig forklart- men kanskje du skjønner hvilken jeg mener)- og da er det nok med en pose.