Albertine sa for siden:
Jeg skal steke opp en hel kalkun i morgen og tenkte å bruke restene i en gryte. Finnes det en oppskrift på en peanøttsaus jeg kan koke kalkunen i, evt. røre kalkunen inn i? Tenkte å servere kokt ris og eksotisk salat til.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Albertine sa for siden:
Jeg skal steke opp en hel kalkun i morgen og tenkte å bruke restene i en gryte. Finnes det en oppskrift på en peanøttsaus jeg kan koke kalkunen i, evt. røre kalkunen inn i? Tenkte å servere kokt ris og eksotisk salat til.
Fadese sa for siden:
Kunne du lage marinade som beskrevet her, helle over kalkunen, og laget sataysaus til? Det er nyyydelig! Holder på å lage aws, men da med kyllingfileter. :)
Fadese sa for siden:
Og forresten: Hvis du mangler noe av krydderet og det er pes å få i, så kan jeg slenge det sammen i en kopp til deg.
Mrs. Longbottom sa for siden:
Jeg har lært en kjempegod peanøttsaus av en veninne som har bodd i Kamerun, som egentlig er til kylling, som jeg har fått mye skryt av.
2-3 hvitløksfedd
en bit ingefær
1 rød chili
Finhakkes og freses i litt olje. Bestem styrken på sausen med hvor mye frø du tar med fra chilien.
1 stor squash skjæres i små terninger, og freses sammen med krydderet. tilsett 1/2 boks tomatpure og en tomatboks, og ca 2 dl kraft/buljong.
la sausen koke ca 20 minutter, smak til med litt pepper og sukker, men vent med saltet. rett før servering tilsettes 4-5 store ss peanøttsmør med biter. smak så til med salt og server. Vi bruker å ha ovnsbakt søtpotet og salat til
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.