Ja, det er kanskje i overkant vågalt å debutere som sushi-kokk da du skal ha gjester...
Har du et sted i nærheten du kan bestille fra, da? Nå vet jeg jo ikke hvor mange dere blir, så det kommer litt an på budsjettet også.
Kamskjell til forrett er digg. Men hummer til hovedrett... ikke helt egnet for prinsesse-opptreden, når man ikke er trenet. :overlegen: Men noe prinsessete bør det jo være. Perlehøns, kanskje? :knegg: (Jeg har ikke oppskrift, nei. :niks: )
Jeg fant denne linken :dåne: - det var utvalget sitt det.
Også er jeg veldig glad i kamskjell og sjømat og fingermat og sånt selv, og det husket jeg plutselig veldig godt da jeg så bildene over her!!!
Så da blir det noe sånt tenker jeg, med mye sjømat også et pent utvalg fra linken over :hjerter: Altså buffet :jupp:
Til dessert skal jeg lage petit choux (minivannbakkels) med vaniljekremfyll og sjokoladeovertrekk. Sjokolademousse, tenker jeg. Noe pannacottagreier/Tiramisu elns. Jordbær dyppet i (hvit?) sjokolade. Og.... :vetikke: