Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Meny til glæmjentefest?

#1

m^2 sa for siden:

Jeg har invitert noen studievenninner på julemiddag med beskjed å itre seg tiara og stas. Jeg trenger forslag til meny for det står HELT stille!

Jeg har lyst til å lage noe som er litt glæm (for vi er såpass anti-glam hele gjengen at det hadde egentlig vært nokså komisk. :knegg: Og godt).

Såh. rosa sjampis og stetteglass. Og ellers... eh.

Forslag :vilha:

(jeg er litt anti-julemat kjenner jeg, forøvrig. Og ikke stek, det makter jeg ikke)


#2

kokosbolle sa for siden:

Hummer? Kamskjell? Kaviar?


#3

m^2 sa for siden:

oppskrift!! Motiverende bilder?!


#4

scilla sa for siden:

Sushi:jupp:

Jentefest og Champagne og sushi slår aldri feil!


#5

m^2 sa for siden:

jeg klarer ikke lage sushi, har jeg aldri lagd før og det MÅ jo gå galt på første forsøk :sparke:
Men takk for forslag!




#8

scilla sa for siden:

Ja, det er kanskje i overkant vågalt å debutere som sushi-kokk da du skal ha gjester...
Har du et sted i nærheten du kan bestille fra, da? Nå vet jeg jo ikke hvor mange dere blir, så det kommer litt an på budsjettet også.


#9

scilla sa for siden:

Men ellers så støtter jeg kokosbollen på sjømatforslaget.


#10

kokosbolle sa for siden:

Hvitvinsdampede blåskjell er namnam.


#11

noen sa for siden:

Jeg synes du skal satse på å slå verdens største sushibord:

Hvis du synes det blir litt uoverkommelig, kan du gå for kanapeer. Det er glæm. Særlig hvis det er litt Fine Farger og Fasonger:

Husk: En ostebit med en mandarinbåt og en tannpirker er en kanapé. :nemlig:


#12

Salt sa for siden:

Deli De Luca har selskaps-sushi-opplegg. :jupp:


#13

Kanina sa for siden:

Kamskjell til forrett er digg. Men hummer til hovedrett... ikke helt egnet for prinsesse-opptreden, når man ikke er trenet. :overlegen: Men noe prinsessete bør det jo være. Perlehøns, kanskje? :knegg: (Jeg har ikke oppskrift, nei. :niks: )


#14

m^2 sa for siden:

Jeg fant denne linken :dåne: - det var utvalget sitt det.
Også er jeg veldig glad i kamskjell og sjømat og fingermat og sånt selv, og det husket jeg plutselig veldig godt da jeg så bildene over her!!!

Så da blir det noe sånt tenker jeg, med mye sjømat også et pent utvalg fra linken over :hjerter: Altså buffet :jupp:

Til dessert skal jeg lage petit choux (minivannbakkels) med vaniljekremfyll og sjokoladeovertrekk. Sjokolademousse, tenker jeg. Noe pannacottagreier/Tiramisu elns. Jordbær dyppet i (hvit?) sjokolade. Og.... :vetikke:


#15

Nina sa for siden:

Champagnesorbet. :nemlig:


#16

Salt sa for siden:

:nemlig: Eller champagnegele. Med bobler som bruser i munnen når man spiser det. :hyper:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.