Karamell sa for siden:
Jeg hr sjokolade, mel, egg og smør, bakepulver og vaniljesukker og sukker. Mangler jeg noe essensielt da?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Karamell sa for siden:
Jeg hr sjokolade, mel, egg og smør, bakepulver og vaniljesukker og sukker. Mangler jeg noe essensielt da?
Inagh sa for siden:
Sirup og brunt sukker, f.eks.
Jeg har bakt etter oppskriften bak på Cafécookies-pakka. (Eller hva de nå heter, de sykt gode cookiene man kan få kjøpt i butikkene.) Spesielt gode ble de med rosiner og sjokolade. :nam:
(Og så skal jeg prøve bake med tranebær og rosiner ved anledning.)
Karamell sa for siden:
Hm ja, sirupen ble kastet i en ryddesjau for en tid tilbake. Den var veldig utgått på dato og brunt sukker har jeg heller ikke. Fillern.
Dixie Diner sa for siden:
Du må slett ikke ha sirup og brunt sukker for å lage cookies. Jeg lager ofte uten.
Har du havregryn?
Che sa for siden:
Det går an å bake kjeks med hvitt sukker også, de blir bare ikke så seige
Dixie Diner sa for siden:
Mokka-cookies (du kan sløyfe nøttene om du ikke har)
Camomilla sa for siden:
Denne er veldig god, vi lagde de for 2 dager siden og de har vanskeligheter med å holde seg i kakeboksen... :sparke:
3-4 brett cookies
180 g sukker
180 g brunt sukker
240 g margarin
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
380 g mel
2 egg
1 ½ plate kokesjokolade
1 stor pose Nonstop (eller 2 J)
Sorter nonstopen, Røde og grønne sorteres ut . De skal brukes til pynt.
Sukker og margarin røres ”hvitt”. Ha i de andre ingrediensene.
Sjokoladen hakkes i biter og has i deigen.
Resten av nonstopen hakkes/knuses og has i deigen.
Sett små ”knorter” med skje på bakepapir (litt større enn en teskje er passe)
Trykk en rød og en grønn nonstop på hver kake.
Kakene eser utover under steking – og likner Maryland Cookies.
Stek de på 200 grader i ca 10 minutter.
Karamell sa for siden:
Jeg har nøtteallergi, så nøtter droppes uansett oppskrift. Jeg tror jeg prøver uten brunt sukker ja. De blir sikkert spist opp med en gang unasett. :humre:
Karamell sa for siden:
Jeg har sirup! Og jeg har havregry, Iset. Slump eller oppskrift?
Fadese sa for siden:
Ming har en knallgod oppskrift, Karamell!
Dixie Diner sa for siden:
Hvis du har sirup og havregryn, anbefaler jeg disse på det varmeste. Jeg har hatt dem med på jobben flere ganger og kollegene har BRØLT etter oppskriften! Jeg har byttet ut nøtter med kokosmasse og fløte med melk.
Og så har du disse deilige browniesene, i tilfelle du hadde lyst på sånt. :D
Er jeg fan av den siden, eller? :plystre:
Karamell sa for siden:
Jeg har kokosmasse! Men jeg vil ha sjokolade i. :jupp: Prøver meg på en blanding når jeg gidder å lette på stussen.
Karamell sa for siden:
:knegg: Jeg er like stor kakemons som du Iset, baking er nok det husarbeidet som står mitt hjerte nærmest. :humre:
Dixie Diner sa for siden:
Sjokolade går helt fint oppi, jeg har hatt både sjokolade og rosiner i (ikke samtidig). Liker godt rosiner i havrekjeks. :nam:
Det som er så greit med cookies er at man kan tilsette og sløyfe omtrent akkurat som man vil. Det er så lett å eksperimentere med det, og man mislykkes sjelden.
Che sa for siden:
Den der "verdens dyreste kjeks" som ligger her inne er forøvrig helt himmelsk! - Jeg er en sucker for sjokolade - gjerne både mørk og hvit - men rosiner har jeg liksom aldri sett sjarmen i.
Karamell sa for siden:
Det ble disse. Med hvitt sukker fremfor brunt, og med havregryn i stedet for nøtter.
Karamell sa for siden:
Rosiner kommer ikke på tale!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.