Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan jeg fryse ned eggeplommene?

#1

Mei sa for siden:

Jeg har 10-12 eggeplommer i et glass i kjøleskapet. Planen er å lage iskrem av dem, men jeg vet ikke om jeg orker i løpet av de nærmeste dagene. Kan jeg fryse plommene og ta dem opp igjen når jeg skal lage is?


#2

Arona sa for siden:

Jepp, det kan du. Anbefales visstnok å piske de lett før du fryser dem.


#3

Nutta sa for siden:

Jeg ville ikke ha gjort det. Egg er en ferskvare tenker jeg.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Jeg vet at eggehviter kan fryses ned uten noen som helst problemer, så da kan vel plommene det også.


#5

Dinochef sa for siden:

Du kan tryggt fryses ned eggeplommer, ev. blandes / piskes lett eller strø litt salt over.
Kan være vanskelig å piske etterpå, men fungerer fint i blant annet baking til pennsling og annen varm matlaging.


#6

Mrs. Longbottom sa for siden:

Det anbefales å vispe plommene sammen, og å tilsette litt salt eller sukker alt etter som hva plommene skal brukes til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.