Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Rester av svin indrefilet

#1

Storm sa for siden:

Noen forslag til hva for noe godt jeg kan lage av det? :blafre:


#2

Olympia sa for siden:

Du strimler det, brunsteker det i panne på høy varme, og lar det trekke på lav varme 1 time i en blanding av like deler hvitvin og fløte. Magnifique, som min franske bestemor pleide å si. :vann i munn:


#3

Storm sa for siden:

Det er allerede stekt opp, funker dette allikevel? Høres godt ut. :nam:


#4

Benzo sa for siden:

I pitabrød med salat og en god dressing. :enkel:


#5

Elise sa for siden:

Med grønnsaker i wokpanne, med saus over og nudler/ris ved siden.


#6

mkj sa for siden:

Hvis det er ferdigstekt, så synes jeg ikke det er så lett å lage noe fantastisk av det, men det duger nå helt greit til pytt i panne.


#7

Nabojenta sa for siden:

På brødskiva! Mmmmmm!


#8

Storm sa for siden:

Hmm ... Kanskje jeg bare skal lage det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.