Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oreokuler - oppskrift?

#1

Curly sa for siden:

Elsker Oreo kjeks og alt som lages av dem. Har hørt om noen magiske Oreokule eller Oreokonfekt, men finner ikke tak i oppskrift.
Noen som har det?



#3

cilen sa for siden:

:nam:


#4

Neket sa for siden:

Det må prøves.

Hvor i alle dager får man tak i sånn candymelts? Vil ha rød og hvitstripet oreokule til jul :nemlig:


#5

Curly sa for siden:

Tusen takk for link!! :D:D

Ser ut de har det på festkaker.no


#6

Neket sa for siden:

Men jeg kommer jo ikke inn? Det står bare 403 Forbidden eller noe. Kan jo hende det bare er jobbnettet - skal prøve igjen når jeg kommer hjem.


#7

Curly sa for siden:

prøvde jeg også nå, får samme feilmld som deg.


#8

Fibi sa for siden:

Kan man ikke bare bruke hvit kokesjokolade med konditorfarge? :blånn: Det hadde jeg tenkt å gjøre.


#9

Puslingen sa for siden:

Kjære vene! No må eg jo laga Oreo- kuler også. Å, dette kjem til å bli skummelt godt.


#10

Neket sa for siden:

Smart!

Røde og hvite oreo-kuler it is:D


#11

Curly sa for siden:

Det er veldig vanskelig å få den rød med konditorfarge, den blir sikkert bare rosa.


#12

Tove sa for siden:

Slike laget jeg og jentene i dag. I følge dem var det en stor suksess. :)


#13

Neket sa for siden:

Nuvel - det er tanken som teller;)

Og rååsa blir nok pop hos ungene!


#14

Curly sa for siden:

Testa denne i helga, fikk de ikke fine når vi dyppa de i sjokolade! Den sorte fargen på kulene vist gjennom sjokoladen, spes på de hvite.
Men de ble gode da! :) Ikke kjempegode, men gode. Spes. den med hvit sjokolade!


#15

Neket sa for siden:

Hvordan er holdbarheten på disse - og hvor oppbevares de? Kjøleskap? Fryser?

Hvis jeg lager de i dag, holder de til jul (uten å ta høyde for snik-spising altså?)


#16

Tove sa for siden:

Jeg puttet våre i fryseren.


#17

Curly sa for siden:

det står at de holder seg en stund i kjøleskapet :)


#18

Susse sa for siden:

Å steike ! Dette blir nok en slager gitt. Har ikke laget noen godisgreier ennå, men disse får ungene lage til helgen. :)


#19

Kilkenny sa for siden:

Høres og ser skummelt god ut:D Må nok prøves disse ja:p


#20

Neket sa for siden:

Mine ligger i kjøleskapet - kanskje jeg skal se om jeg får laget litt plass i fryseren? Osten hadde jo holdbarhet til lenge etter jul, og det samme med både kjeks og sjokolade, så jeg tenkte det gikk greit i kjøleskapet.

Konditorfarge i hvit sjokolade var forøvrig ingen suksess, det ble bare en slags tykk grøt av det.


#21

Fibi sa for siden:

Brukte du vanlig farge, eller type food coloring fra wilton?


#22

Guttemammis sa for siden:

Mmm! Jeg brukte smeltet melkesjokolade rundt, utrolig digg!
Tenkte å få kjøpt hvit sjokolade som jeg pynter med før servering,


#23

Dixie Diner sa for siden:

Jeg synes de høres veldig kvalmende ut? Er de veldig gode altså? Sjelden jeg er skeptisk til noe med Oreos ...


#24

Tove sa for siden:

Man kan ikke spise mange, men de er veldig gode. Synes de er best når de har vært i fryseren, og fyllet er kaldt og litt stivt.


#25

Dixie Diner sa for siden:

Hmm. Lager dere dem veldig små, sånn type én munnfull? Bruker dere konfektformer?


#26

Neket sa for siden:

Helt vanlig. Ble bare tull.


#27

Tove sa for siden:

Det ble en stor munnfull. Jeg ville laget de litt mindre enn det, om jeg skulle lage flere. :)


#28

Dixie Diner sa for siden:

Flott, takk. :) Jeg har funnet ut at det meste er best i små munnfuller. Jeg har feks. laget Bountykulene altfor store. Skal lage både disse og B-kulene mye mindre nå.


#29

Fibi sa for siden:

Jeg har større tro på wiltonfarge. :nemlig:


#30

Merete sa for siden:

Hva gjør jeg galt med mine, jeg får ikke formet dem til kuler :( massen er altfor bløt.


#31

Fibi sa for siden:

Det ble min også, så jeg har satt den i kjøleskapet. Mistenker at jeg har kjørt den for lenge i maskinen.


#32

Tove sa for siden:

Har du puttet blandingen i fryseren en god stund da?


#33

Karamell sa for siden:

Jeg synes de smakte ganske så kjedelig. Ikke dårlig, men ikke noe wow-faktor. SB-enen har i fyseren har mange flere ben å gå på, for å si det sånn.


#34

Guttemammis sa for siden:

Men med deilig Freia melkesjokolade rundt er den veldig god!:riktig:


#35

Merete sa for siden:

Da prøver vi en ny runde, å putter den i frysen eller kjøleskapet før vi former kuler :D Takk for tips....


#36

Karamell sa for siden:

Har Dronningsjololade rundt og pyntet med hvit sjokolade. Fremdeles ikke wow. Og jeg elsker Oreokaken og Mad Muff pie.


#37

Guttemammis sa for siden:

Selv er jeg ikke så glad i å spise kokesjokolade, men med melkesjokolade så blir den litt rundere i smaken.
Litt som de oreokjeksene som er dekket med sjoklade.


#38

Tove sa for siden:

Jeg laget ikke kuler av denne, husker jeg. Trodde jeg var i Bountytråden. ;) Min røre ble også for klissete til å lage kuler med hendene med. Jeg brukte en sprøytepose med stort hull. Trykket hullet godt ned mot plata, så ble det fine kuler. Puttet kulene i fryseren, og rullet i sjokolade når kulene var stivnet. :)


#39

Fibi sa for siden:

Det var det jeg også tenkte å gjøre, men sprøyteposen var skitten etter kakao-på-pinne-forsøket mitt. (Som forøvrig ble ganske vellykket. :D )


#40

Tove sa for siden:

De selger engangs sprøyteposer, som er veldig kjekke! :)


#41

Dixie Diner sa for siden:

Man kan også bare bruke fryseposer eller brødposer, rett og slett. Ha i fyllet først, knyte/lukke igjen posen og så klippe et lite hull i hjørnet.


#42

Curly sa for siden:

Jeg er enig, synes heller ikke de var kjempegode. De med hvit sjokolade var best, men fremdeles ikke wow.


#43

Fibi sa for siden:

Jeg syns de smakte fortreffelig. :nam:


#44

Niobe sa for siden:

Jeg lager små munnfuller. Jeg synes som regel det er best. Jeg hadde stor suksess med risbolle-munnfullene mine i fjor. Folk foretrakk dem fremfor de vanlige risbollene.


#45

Susse sa for siden:

Jeg ble dessverre veldig skuffa, de var rett og slett litt ekle. Bountykulene ble langt bedre.


#46

Karamell sa for siden:

(Jeg kastet alle mine)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.